ATO Başkanı Baran’dan Fransız mallarını boykot çağrısına destek

ATO Başkanı Baran’dan Fransız mallarını boykot çağrısına destek

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fransız mallarını satın almayın çağrısına...

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fransız mallarını satın almayın çağrısına destek vererek "Ne Fransa'da ne de dünyanın herhangi bir yerinde Müslümanlara yapılan zulme kayıtsız kalamayız. Unutmayın, aldığınız her Fransız markası ile Müslüman kardeşlerimize yapılan zulme destek vermiş olacaksınız." dedi.

ATO Başkanı Baran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Mevlid-i Nebi Açılış Programı'nda yaptığı konuşmada Fransız mallarını satın almayın çağrısını Ankara Ticaret Odası (ATO) olarak desteklediklerini açıkladı. Tüm dünyada ve özellikle Avrupa'da Müslümanlara karşı zulüm ve şiddetin her geçen gün artarak devam ettiğini kaydeden Baran, Fransa Başbakanı Emmanuel Macron'un teşvikiyle Fransa'da İslam dinine ve Müslümanlara yönelik gerçekleştirilen çirkin saldırıların kabul edilemez olduğunu söyledi.

Baran, "Macron iyi niyet sınırlarını çoktan aştı. Müslüman kardeşlerimize yapılan saldırılara kayıtsız kalmamız mümkün değil, tepkimizi en üst düzeyde vermemiz gerekiyor." dedi.

Boykotun etkili olması ve amacına ulaşması için vatandaşların Fransız markalara talep etmemesi gerektiğini belirten Baran, "Üyelerimize ve vatandaşlarımıza boykota destek vermeleri çağrısında bulunuyorum" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler