AÜ'lü Öğrenciler Kars’ta!

AÜ'lü Öğrenciler Kars’ta!

Atatürk Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü II. Sınıf öğrencilerinden 48 kişi, 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Stüdyo dersi kapsamında, Kars'a geldi.

AÜ'lü Öğrenciler Kars’ta!

Atatürk Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü II. Sınıf öğrencilerinden 48 kişi, 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Stüdyo dersi kapsamında, Kars’a geldi.

Bölüm Başkanı Doç. Dr. Süleyman Toy, stüdyo koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Gül Şimşek ve yarı zamanlı öğretim görevlisi Şehir Plancısı Gülden Bayrak eşliğinde çalışma alanı olarak Kars’ı seçtiler ve üst ölçek çalışmalarını yürüttüler.

Aynı eğitim-öğretim yılının Bahar Döneminde çalışmalarını alt ölçekte genişletmek ve Kars kenti ve yakın çevresi kapsamında yürüttükleri çalışmaları paylaşmak üzere Kars’a gelen grup Belediyede çalışmalarına başladı.

Bir önceki dönemin sonunda ortaya çıkan senaryo ve planları, Kars Belediye Başkan Yardımcısı Arda Soner Tatlı’nın organizesi ile Kars Belediyesi Konferans Salonunda 10 Mart 2015 tarihi, saat 10:00-11:30 arasında, Kars Belediyesi yetkilileri, belediye meclisi, diğer kamu kurumu temsilcileri ve ilgilenen tüm Kars halkına sunmuş, görüş ve önerilerini aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler