Ayhan Bilgen: “Seçim yarışı bitti, şimdi hizmet yarışı var”

Ayhan Bilgen: “Seçim yarışı bitti, şimdi hizmet yarışı var”

HDP Kars Belediye Eşbaşkanı Ayhan Bilgen, “Seçim yarını dün itibariyle bitirdik. Artık bundan sonra hizmet yarışı var.” dedi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

HDP Kars Belediye Eşbaşkanı Ayhan Bilgen ve Şevin Alaca, Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte basın toplantısı yaptı.

31 Mart Mahalli Yerel Seçimleri kapsamında yürüttükleri seçim kampanyasını anlatan HDP Kars Belediye Eşbaşkanı Şevin Alaca, Kars için yapılacak çok şeyin olduğunu söyledi. Alaca, “Kars’ta çok büyük potansiyeller var, bunların açığa çıkarılması gerekiyor. Ancak öncelikle yapılması gereken çok farklı, acil şeyler var. Bunlarla başlayarak Kars’ı çok güzel yerlere getireceğiz.” dedi.

Kars’ta hem kendi partisinin belediye meclis üyeleriyle hem de diğer partilerin belediye meçli üyeleriyle birlikte çalışacaklarını kaydeden HDP Kars Belediye Eşbaşkanı Ayhan Bilgen, “Seçim yarışını dün itibariyle bitirdik. Artık bundan sonra hizmet yarışı var. Dolayısıyla hiçbir parti fanatizmi içerisine girmeden, küçük hesap içerisine girmeden Kars için yapılması gereken ne varsa, halkın istediği her türlü kararı, talebi, beklentiyi karşılama sorumluluğumuz var. Kim küçük hesapla hareket ederse o taktirde de bir sonraki seçimde de halka bunun hesabını vermek zorunda kalır.” dedi.

Kendilerinin asla bir partizan ayrımcılık içerisine girmeyeceklerini söyleyen Bilgen, diğer partilerden de aynı anlayışı aynı olgunluğu beklediklerini istedi.

Bilgen, Belediye yönetimini devralana kadar mahallelerde teşekkür ziyareti, seçilen muhtarlara tebrik ziyareti ve sivil toplum kuruluşları ile medyaya teşekkür ziyareti yapacaklarını sözlerine ekledi.

ayhan-bilgen-“secim-yarisi-bitti,-simdi-hizmet-yarisi-var”-(1).jpgayhan-bilgen-“secim-yarisi-bitti,-simdi-hizmet-yarisi-var”-(2).jpgayhan-bilgen-“secim-yarisi-bitti,-simdi-hizmet-yarisi-var”-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler