Baba Ocağı’nda  Son Gün Coşkusu!

Baba Ocağı’nda Son Gün Coşkusu!

AK Parti Kars Milletvekili Adayı Ahmet Arslan, 1 Kasım seçiminin son gününde çalışmalarını babaocağı Kağızman’da da sürdürdü.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Beraberinde İl Genel Meclis Başkanı Necati Dallı, Teşkilat Başkanı Hayati Yıldız, İl Başkan Yardımcısı Bahattin Kaskansoy ile birlikte Kağızman’a giden Arslan’ı yoğun bir kalabalık karşıladı.

Cadde ve sokaklarda ilçe halkıyla bir araya gelen Arslan, yarın gerçekleştirilecek olan seçimlerin Kars il genelinde olduğu gibi Ülke geneli için de son derece önemli olduğunu anlattı. Huzur ve istikrarın devamı için tek başına iktidarın önemini de anlatan Arslan, kendisine ve partisine yönelik yoğun ilgiden dolayı son derece mutlu olduğunu dile getirerek, yarın yapılacak seçimde AK Parti olarak kendilerine ilçe halkının güveninin perçinlendiğine dikkat çekti.

Seçim sürecinin başladığı ilk günden son ana gelindiğinde ilçe halkının AK Parti ve kendisine yönelik yüksek oranda geri dönüşün olduğu da dile getiren Arslan: “Sandığa gidecek hemşerilerimiz, sağduyulu davranarak, tercihlerini, hizmet, istikrar, istihdam ve güven ortamından yana kullanarak kendi geleceklerini kendilerinin belirlemesi noktasındadırlar. Yarın sandıktan çıkacak sonuç, Kağızman ile birlikte Karsımız ve ülkemize hayırlı olsun. Tüm Yurtta seçimin huruz, güven ve demokratik bir ortada geçmesin i temenni ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler