Bahçe’de 'Zafer' Resepsiyonu!

Bahçe’de 'Zafer' Resepsiyonu!

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Kars Valiliği Makam2 bahçesinde resepsiyon düzenledi. Resepsiyona Kars Valisi Rahmi Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan ev sahipliği yaptı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Düzenlenen resepsiyona Kars Valisi Rahmi Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan, protokol üyelerini ve misafirleri girişte karşıladı. Konuklara yapılan ikramın ardından Vali Rahmi Doğan, Tugay Komutanı Tuğgeneral Turan İnan, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ve Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, konukların masalarını tek tek ziyaret ederek konuklara hoş geldiniz diyerek bayramlarını kutladı.

30 Ağustos Zaferi’ni kutlamanın onur ve gururunu yaşadıklarını ifade eden Vali Doğan, “Yüce Türk Milleti olarak, tarihte emsali görülmemiş bir varoluş mücadelesi sonucunda bağımsız yaşama kararlılığımızı tüm dünyaya ilan ettiğimiz 30 Ağustos Zaferi'nin 95’inci yıldönümünü kutlamanın onur ve gururunu yaşamaktayız.” dedi.

Türk Milletinin 30 Ağustos Zaferi ile hiçbir şekilde bağımsızlığından ödün vermeyeceğini ve dünya durdukça var olacağını tüm dünyaya kabul ettirdiğini belirten Vali Doğan, “Azim, inanç ve kararlığından başka sermayesi olmayan aziz milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde “Ya İstiklal Ya Ölüm” parolası ile giriştiği İstiklal Savaşını 30 Ağustos Zaferi ile nihayete erdirmiştir. Milletimiz bu zaferle, milli hâkimiyet, milli birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, tüm mazlum halklara örnek olacak şekilde unutulmayacak bir ders vermiş, hiçbir şekilde bağımsızlığından ödün vermeyeceğini ve dünya durdukça var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir.” diye konuştu.

“Ay-Yıldızlı al bayrağımız dünya durdukça göklerde dalgalanmaya devam edecektir” ifadesini kullanan Vali Doğan, “30 Ağustos Zaferi, kahraman ordumuzun ve aziz milletimizin şanlı tarihinde açtığı altın bir sayfadır. Her karış toprağını mübarek şehit kanlarıyla sulanarak elde ettiğimiz aziz vatanımıza kasteden, vatanımızı ve milletimizi bölmek-parçalamak isteyen dahili ve harici düşmanlar günümüzde de mevcuttur. Tarihinin en karanlık dönemlerinde içerisinden yetiştirdiği kahramanlar sayesinde varolmayı başaran Türk Milleti, ordumuzun içerisine gizlenmiş ihanet çetesinin 15 Temmuz 2016 tarihindeki darbe girişimini de içerisindeki vatansever Mehmetçiklerimiz ile beraber bertaraf etmiştir. Ülkemizin varlığına kasteden iç ve dış hiçbir güç, istiklalimizin ve istikbalimizin üzerine gölge düşüremeyecek, Türkiye'yi bölemeyecek, devletimizi yıkamayacak, ezanlarımızı susturamayacak, bu ülkeye diz çöktüremeyecek, ay-yıldızlı al bayrağımız dünya durdukça göklerde dalgalanmaya devam edecektir.” şeklinde konuştu.

Vali Doğan açıklamasını şöyle sürdürdü: “Bu büyük zaferin ardından geçen 95 yıllık süreç içinde milletçe el ve gönül birliği ile kurup geliştirdiğimiz Türkiye Cumhuriyeti; gelişen demokrasisi, güçlü ekonomisi, tarihi ve kültürel mirası ile bölgesinin lideri ve 100’üncü kuruluş yılı olan 2023 yılında dünyanın 10 büyük ekonomisinden biri olmaya doğru emin adımlarla yürümektedir. Bu duygu ve düşüncelerle; Zafer Bayramımızın 95’inci yılı münasebetiyle geçmişten günümüze kadar cennet vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, Karslı hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve şanlı ordumuzun Zafer Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum.”

bahce’de-zafer-resepsiyonu!-(1).jpgbahce’de-zafer-resepsiyonu!-(2).jpgbahce’de-zafer-resepsiyonu!-(3).jpgbahce’de-zafer-resepsiyonu!-(4).jpgbahce’de-zafer-resepsiyonu!.jpgbahce’de-zafer-resepsiyonu!-(5).jpgbahce’de-zafer-resepsiyonu!-(6).jpgbahce’de-zafer-resepsiyonu!-(7).jpgbahce’de-zafer-resepsiyonu!-(8).jpgbahce’de-zafer-resepsiyonu!-(1)-001.jpgbahce’de-zafer-resepsiyonu!-(2)-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler