Bahçeşehir Koleji Kars Kampüsü’nde Küresel İklim Farkındalığı

Bahçeşehir Koleji Kars Kampüsü’nde Küresel İklim Farkındalığı

Bahçeşehir Koleji Kars Kampüsü’nde Küresel İklim Farkındalığı etkinliği düzenlendi.

Düzenlenen etkinlikte öğrenciler pankart açarak Küresel İklim Farkındalığına dikkat çekti.

Etkinlik ile ilgili açıklama yapan Bahçeşehir Koleji Kars Kampüsü Kurucusu Adem Kızıltepe, “Dünya’yı etkileyen en büyük sorunlardan biri de iklim krizidir. Her yıl iklim krizi sebebiyle hektarlarca toprak ve canlı yok olmaktadır. Bahçeşehir Koleji Kars Kampüsü öğrencileri iklim krizine yönelik çalışmalarını hayata geçirerek iklim kriziyle ilgili farkındalıklarını ve duyarlılıklarını ortaya koymaktadır.” dedi.

Ortaokul Müdürü Selda Aydın ise, “2022-2023 eğitim-öğretim yılında öğrencilerimizin küresel bir sorun olan iklim değişikliği ve farkındalığına dikkat çekmek, yapacakları çalışmaları anlamlandırmak ve gerekli önlemleri almaları konusunda hassasiyet kazanmalarını amaçlamaktayız.” diye konuştu.

Bahçeşehir Koleji Kars Kampüsü öğrencileri de, “İklim krizinin farkındayız. Biz çocuklar büyüklerimizi de bu farkındalığa davet ediyoruz. Doğanın dengesini korumaya, hayvanların, ormanların, denizin ve gökyüzünün yanında olmaya söz veriyoruz. Doğanın bütünlüğünü bozacak her türlü davranışın karşısında duracağız. Tüm dünya çocuklarını gezegenin korucuları olmaya çağırıyoruz. Bahçeşehir Koleji Kars Kampüsü öğrencileri olarak iklim krizine karşı değişim başlatmaya söz veriyoruz.” ifadesini kullandı.

bahcesehir-koleji-kars-kampusu’nde-kuresel-iklim-farkindaligi-(1).jpegbahcesehir-koleji-kars-kampusu’nde-kuresel-iklim-farkindaligi-(2).jpegbahcesehir-koleji-kars-kampusu’nde-kuresel-iklim-farkindaligi-(3).jpegbahcesehir-koleji-kars-kampusu’nde-kuresel-iklim-farkindaligi-(4).jpegbahcesehir-koleji-kars-kampusu’nde-kuresel-iklim-farkindaligi-(5).jpegbahcesehir-koleji-kars-kampusu’nde-kuresel-iklim-farkindaligi-(6).jpegbahcesehir-koleji-kars-kampusu’nde-kuresel-iklim-farkindaligi-(7).jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler