Bahçeşehir Koleji LGS’de yine zirvede!

Bahçeşehir Koleji LGS’de yine zirvede!

Kars Bahçeşehir Koleji, 2021 Yılı Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) puan ortalamasına göre il birincisi oldu.

Volkan KARABAĞ

Kars Bahçeşehir Koleji Kurucu temsilcisi Adem Kızıltepe Berfin Su Yılmaz isimli öğrencilerinin LGS İl 3’üncüsü olduğunu, ilk 20’ye 8 öğrencinin adını yazdırdığını ve puan ortalamasına göre Kars Bahçeşehir Koleji’nin il birincisi olduğunu söyledi.

Kars Bahçeşehir Koleji Ortaokul Müdürü Selda Aydın, “Yeni nesiller Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün biz eğitimcilere emanetidir. Bu emanetin en başarılı ve özverili temsilcisi olan Kars Bahçeşehir Koleji olarak kuruluşumuzdan bu yana – son üç yıldır – LGS sınavında kitlesel başarıda birinci olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşamaktayız.” dedi.

“Bir toplumu ileriye taşıyabilmenin en önemli noktası, başarıyı bir iki bireye indirgemeyip kitleye yayabilmektir.” diyen Aydın açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Kitlesel başarı, hem emeğe saygının hem sorumluluk bilincinin hem de takım ruhunun yaygınlaşması adına oldukça önem arz etmektedir.

LGS sınavında il genelinde okul başarı sıralamasında yine Bahçeşehir Koleji Kars Kampüs’ü 1. Sırada yer alarak geleneği devam ettirmiştir.

2021 LGS sınavında açıklanan resmi sonuçlara göre öğrencimiz Berfin Su Yılmaz il 3. sü olmuştur aynı zamanda il genelinde başarı gösteren ilk 20 öğrenci sıralamasında 8 öğrencimiz yerini almıştır.

 Başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ederiz. Özverili ve disiplinli çalışmalarından dolayı değerli öğretmenlerimize ve bu süreçte verdikleri destekten dolayı saygıdeğer velilerimize teşekkür ederiz.

Bahçeşehir Koleji olarak dün olduğu gibi bugünde bilimin ışığında yürüyen, kültürüne, değerlerine sahip çıkan, fark yaratan nesiller yetiştireceğimize olan inancımız tamdır.”

kars-bahcesehir-koleji,-2021-yili-liselere-gecis-sinavi’nda-(lgs)-puan-ortalamasina-gore-il-birincisi-oldu-(1).jpgkars-bahcesehir-koleji,-2021-yili-liselere-gecis-sinavi’nda-(lgs)-puan-ortalamasina-gore-il-birincisi-oldu-(5).jpgkars-bahcesehir-koleji,-2021-yili-liselere-gecis-sinavi’nda-(lgs)-puan-ortalamasina-gore-il-birincisi-oldu-(6).jpgkars-bahcesehir-koleji,-2021-yili-liselere-gecis-sinavi’nda-(lgs)-puan-ortalamasina-gore-il-birincisi-oldu-(4).jpgkars-bahcesehir-koleji,-2021-yili-liselere-gecis-sinavi’nda-(lgs)-puan-ortalamasina-gore-il-birincisi-oldu-(7).jpgkars-bahcesehir-koleji,-2021-yili-liselere-gecis-sinavi’nda-(lgs)-puan-ortalamasina-gore-il-birincisi-oldu-(3).jpgkars-bahcesehir-koleji,-2021-yili-liselere-gecis-sinavi’nda-(lgs)-puan-ortalamasina-gore-il-birincisi-oldu-(8).jpgkars-bahcesehir-koleji,-2021-yili-liselere-gecis-sinavi’nda-(lgs)-puan-ortalamasina-gore-il-birincisi-oldu-(2).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler