Bakan, Bağbuğ'un Tahliyesini Kars'tan Değerlendirdi

Bakan, Bağbuğ'un Tahliyesini Kars'tan Değerlendirdi

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Kars Valiliği Toplantı Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını cevapladı.

Bakan, Bağbuğ'un Tahliyesini Kars'tan Değerlendirdi


- ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI İDRİS GÜLLÜCE: 


- “DÜNYA’DA ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR DİYEN BİR MİLLETİN EVLATLARIYIZ”


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Kars Valiliği Toplantı Salonu’nda düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını cevapladı. 


Bir gazetecinin “İlker Başbuğ’un tahliyesini nasıl değerlendiriyorsunuz” sorusuna, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, ”Dünya’da adalet mülkün temelidir diyen bir milletin evlatlarıyız” diye cevap verdi.

Bakan İdris Güllüce, “Hukuk ne diyorsa o olması lazım. Biz hukuka saygılıyız. Dünya’da adalet mülkün temelidir diyen bir milletin evlatlarıyız. Adaletin tesisi için, ne diyorsa hukuk o olması lazım. Hukuk bunun en iyisini bilir ve ülkede bir hukuk devletidir. Anayasamız zaten cumhuriyeti tarif ederken bir hukuk devleti olarak tarif ediyor. Hakkın yerini bulacağını, doğrunun isabet edeceğini tahmin ediyorum. Umut ediyorum. Öyle olur inşallah” dedi.


Daha sonra gazetecilerle sohbet eden Bakan İdris Güllüce, akşam yemeği için otele geçti. Geceyi Kars’ta geçirecek olan Güllüce, sabah Ardahan’a hareket edecek.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler