Bakan Ahmet Arslan: Bu Birliğe ve Beraberliğe Halel Getiremeyecekler

Bakan Ahmet Arslan: Bu Birliğe ve Beraberliğe Halel Getiremeyecekler

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, “Birliğimize ve beraberliğimize kastedenler şunu bilsinler ki dün olduğu gibi bugün de yarın da bu birliğe ve beraberliğe halel getiremeyecekler” dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arlan, bakanlık çalışanları ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Düzenlenen iftar programında Bakan Arslan’ın yanı sıra Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Habib Soluk, TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’ndan çok sayıda yetkili isim yer aldı. Devlet Demir Yoları’nın Behiçbey Tesisleri’nde gerçekleşen iftar programında bakanlık personeline hitap eden Arslan, “Nerede olursa olsun 100 bin kişilik bu ailenin el ele vereceğine, gönül gönüle vereceğine ve ülkemizi ulu önder Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine taşımak adına, 2023 hedeflerine taşımak adına ve bu ülkeyi çocuklarımıza, torunlarımıza daha iyi şartlarda taşımak adına gecemizi gündüzümüze katacağımız konusunda hiçbir şüphem yok” şeklinde konuştu.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı olarak birkaç mutluluğu bir arada yaşadıklarını söyleyen Arslan, “Ulaştırma ailesi olarak, haberleşme ailesi olarak birkaç mutluluğu birden yaşıyoruz. Büyük projeleri yapmanın, bir birinin peşi sıra büyük projeleri bitiriyor olmanın, birçok projenin bitmeye yakın olması hepimizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Bu bakanlığın duayeni, bu bakanlığın gerçekten hamisi ve abisi, 14 yıldır ağabeylik yapan birini bugün başbakanlık koltuğunda görmek ve onun başbakanlıkta vereceği destekle sizin ailenin içinden bir kardeşiniz olarak bugün ailenin sorumluluğunu en azından bakan seviyesinde almış olmak gerçekten beni hem duygulandırıyor hem memnun ediyor” ifadelerini kullandı.

“Birliğimize ve beraberliğimize kastedenler şunu bilsinler ki dün olduğu gibi bugün de yarın da bu birliğe ve beraberliğe halel getiremeyecekler” diyen Arslan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bir şeyi özellikle vurgulamak istiyorum. Ne yazık ki ülkemiz bu büyük projeleri hayata geçirdikçe Türkiye’yi sadece haritalar üzerinde, coğrafya üzerinde Avrupa ile Asya arasında köprü olma konumundan çıkarıp ulaştırma ana koridorlarını hangi ulaştırma koridorunda olursa olsun, deniz yolu demir yolu, hava yolu, kara yolu hiç fark etmez. Bütün ulaştırma türlerinde gerçek koridor haline getirdiği için ve bu gerçek koridorluk pozisyonundan ticareten ve ekonomik olarak yaralandığı için, diğer ülkelerle sosyal ve beşeri ilişkilerini geliştirdiği için ne yazık ki sevinenimiz olduğu kadar sevinmeyenler var. Birliğimize ve beraberliğimize kastedenler şunu bilsinler ki dün olduğu gibi bugün de yarın da bu birliğe ve beraberliğe halel getiremeyecekler.”

Bakan Arslan’ın konuşmasını tamamlamasının üzerine Bayındırlık, İmar ve Ulaştırma Komisyonu Başkanı Habib Soluk ile TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a çiçek takdim etti. Ardından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın bünyesindeki genel müdürlerle üst düzey yetkililer Bakan Arslan’la hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler