Bakan Ahmet Arslan: Dış Güçlerin Maşalarına İzin Vermeyin

Bakan Ahmet Arslan: Dış Güçlerin Maşalarına İzin Vermeyin

BAKAN AHMET ARSLAN'DAN 81 İLE DEV PROJE MÜJDESİ

Esenyurt'ta şehit ve gazi yakınlarıyla iftar yapan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme  Bakanı Ahmet Arslan,  "Dış güçlerin maşalarına izin vermeyin. Onlara inat biz sonsuza kadar birlik içinde, beraberlik içerisinde geleceğe yürüyeceğiz. Biliniz ki yeni projeler yolda, yeni projeleri 81 ilde hayata geçireceğiz" dedi.

Esenyurt Belediyesi Ramazan ayının bereketini kurduğu iftar sofrasında  5 bin vatandaşla  paylaştı. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, şehit ve gazi aileleri ile birlikte ilçede faaliyet gösteren STK’ları,  gönül sofrasında ağırladı. Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda düzenlenen iftar programına  Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme  Bakanı Ahmet Arslan, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ilçe Kaymakamı Ekrem İnci, AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer ve çok sayıda vatandaş katıldı. İftar için hazırlıklar saatler öncesinden tamamlanırken alana metrelerce uzunluğunda  yüzlerce masa kuruldu.  Başkan Necmi Kadıoğlu, alana gelen  konuklarının Ramazan ayını tebrik etti. Ezana dakikalar kala masalarda yerlerini alan binlerce vatandaş, ezanın okunmasıyla birlikte dualarla oruçlarını açtı.

"DIŞ GÜÇLERİN MAŞALARINA İZİN VERMEYİN"

Esenyurtt'ta kurulan iftar sofrasında gazi ve şehit aileleriyle iftar yapan Bakan Ahmet  Arslan,  yaptığı konuşmasında birlik beraberliğin önemine dikkat çekti. Bakan  Arslan, "Esenyurt'ta Türkiye'nin her yerinden vatandaş görebilirsiniz. Kardeşi kardeşe düşürmek istiyorlar. Birliğimizi , beraberliğimizi bozmak istiyorlar. O yüzden sizden istirhamım o ki, siz diyin ki; "biz nasıl ki Esenyurt'ta  birlik ve beraberlik içinde yaşıyorsak, nasıl ki, bunca yıldır bu coğrafyalarda birlik ve beraberlik içinde yaşadıysak, geldiğiniz yerdeki  hemşehrilerinize söyleyin. Onlara; siz dış güçlerin maşalarına izin vermeyin. Onlara inat biz sonsuza kadar birlik içinde, beraberlik içerisinde geleceğe yürüyeceğiz. Din ayrımı yapmadan, etnik ayrım yapmadan, dil ayrımı yapmadan" diye konuştu.

"TÜRKİYE DÜNYADA HAK ETTİĞİ YERE GEREĞİNDEN HIZLI GELSİN"

Türkiye' nin dört bir yanında dev projelerin hayata geçirileceğini müjdesini veren  Bakan Arslan, "Biz inşallah dünyanın gıptayla baktığı birçok dev projeyi İstanbul'a kazandırdığımız gibi diğer  illerimize de büyük projeler kazandırmaya devam edeceğiz. Bu kardeşiniz o mutfağın içinden gelen Ulaştırma Bakanlığı'nın başında bir kardeşiniz olarak İstanbul'daki dev projeleri bir bir bitirdikçe 100 bin kişilik ekibiyle bunları bitirdikçe , biliniz ki yeni projeler yolda, yeni projeleri hayata geçireceğiz. Sadece İstanbul'da yeni havalimanı yapmakla kalmayacağız, Yavuz Sultan Köprüsü'nü yapmakla kalmayacağız, 30 Haziran 'da yapacağımız  Osman Gazi Köprüsü'nü açmakla kalmayacağız, İstanbul'da 20 Aralık'ta açacağımız Avrasya Tüneli ile kalmayacağız.  Ülkemizin 81 ilinde bu ve buna benzer projeleri tek tek hayata geçiriyoruz, hayata geçirmeye devam edeceğiz. Hayata geçirmeye devam edeceğiz ki,  Anadolu coğrafyası , Türkiye coğrafyası harita üzerinde köprü olmaktan çıksın, ulaştırma koridorlarıyla, ulaştırma projeleriyle, enerji projeleriyle, koridorları olsun ve Türkiye dünyada hak ettiği yere gereğinden hızlı gelsin" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN NECMİ KADIOĞLU ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNİ AĞIRLADI

Şehit ve Gazi aileleriyle iftar sofrasında buluşmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Başkan Necmi Kadıoğlu,"Rabbim oruçlarınızı kabul etsin. İnşallah bu iftar sofrasında bir olduğumuz gibi ahirete gittiğimiz de de Peygamberimizin sancağı altında Rabbim  hepimizi bir eylesin. Şimdiden Kadir Gecenizi ve bayramınızı tebrik ediyorum" dedi.

İftar programının ardından ilçede bir dizi ziyaretlerde bulunan Bakan Arslan, protokol üyeleriyle birlikte ilçede kurulan Esenyurt Belediyesi  Ramazan etkinlikleri alanını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

bakan-ahmet-arslan-dis-guclerin-masalarina-izin-vermeyin-(1).jpgbakan-ahmet-arslan-dis-guclerin-masalarina-izin-vermeyin-(3).jpgbakan-ahmet-arslan-dis-guclerin-masalarina-izin-vermeyin-(4).jpgbakan-ahmet-arslan-dis-guclerin-masalarina-izin-vermeyin-(5).jpgbakan-ahmet-arslan-dis-guclerin-masalarina-izin-vermeyin-(5)-001.jpgbakan-ahmet-arslan-dis-guclerin-masalarina-izin-vermeyin-(6).jpgbakan-ahmet-arslan-dis-guclerin-masalarina-izin-vermeyin-(7).jpgbakan-ahmet-arslan-dis-guclerin-masalarina-izin-vermeyin-(8).jpgbakan-ahmet-arslan-dis-guclerin-masalarina-izin-vermeyin-(9).jpgbakan-ahmet-arslan-dis-guclerin-masalarina-izin-vermeyin-(10).jpgbakan-ahmet-arslan-dis-guclerin-masalarina-izin-vermeyin-(11).jpgbakan-ahmet-arslan-dis-guclerin-masalarina-izin-vermeyin-(12).jpg

Haber: iha / Fotoğraflar: Kars Manşet

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler