Bakan Ahmet Arslan, Harakani Türbesini Ziyaret Etti

Bakan Ahmet Arslan, Harakani Türbesini Ziyaret Etti

ULAŞTIRMA, DENİZCLİK VE HABERLEŞME BAKANI AHMET ARSLAN, KESTİĞİ PASTAYI İŞÇİLERE KENDİ ELİYLE İKRAM ETTİ.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Hasan Harakani Türbesi'ni ziyaret ederek dua etti. Bakan Arslan, üzerinde kendi fotoğrafı bulunan yaş pastayı keserek, bölgede çalışan işçilere kendi eliyle ikram etti. 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars'ta Ebul Hasan Harakani Türbesi'ni ziyaret ederek dua etti. Harakani Türbesi'nde 'Rabbim hastalar şifa ver. Dertlilere deva ver. Ve daha da önemlisi şuan 65'nci hükümetimiz var. Sayın Başbakanımızın başkanlığında, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, ülkemizin birliği, beraberliği anlamında bu ülkenin insanına hizmet etme yolunda bize güç ver kuvvet ver' diye dua ettiğini ifade eden Bakan Ahmet Arslan, Evliya Cami önünde vatandaşlarla sohbet etti.

Bakan Arslan, Evliya Cami bahçesinde kendisi için hazırlanan ve üzerinde fotoğrafının bulunduğu yaş pastayı kesti. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, kestiği pastayı cami bahçesinde çalışan işçilere ikram etti. Arslan, inşaat işçisine kendi eliyle pasta yedirdi.

Bakan Ahmet Arslan'a, Harakani Türbesi ziyaretinde Vali Günay Özdemir, AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Iğdır Milletvekili Nurettin Aras, Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve partiler de eşlik etti.

bakan-ahmet-arslan,-harakani-turbesini-ziyaret-etti-(1).jpgbakan-ahmet-arslan,-harakani-turbesini-ziyaret-etti-(2).jpgbakan-ahmet-arslan,-harakani-turbesini-ziyaret-etti-(3).jpgbakan-ahmet-arslan,-harakani-turbesini-ziyaret-etti-(4).jpgbakan-ahmet-arslan,-harakani-turbesini-ziyaret-etti-(5).jpgbakan-ahmet-arslan,-harakani-turbesini-ziyaret-etti-(6).jpg

iha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler