Bakan Ahmet Arslan, İstanbul'daki Hemşehrileriyle Buluştu

Bakan Ahmet Arslan, İstanbul'daki Hemşehrileriyle Buluştu

AHMET ARSLAN: BU BAKANLIĞIN AHMET ARSLAN OLARAK HAKKINI VERECEĞİM.

Esenyurt'ta bulunan Kars, Ardahan ve Iğdırlılar Derneği'ni ziyaret ederek hemşehrileriyle bir araya gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, "Bu bakanlığın Ahmet Arslan olarak hakkını vereceğim, bu konuda kimsenin şüphesi olmasın" dedi. 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Esenyurt Belediyesi tarafından şehit ve gazi aileleri onuruna düzenlenen iftar yemeğine katıldı. İftar programının ardından ilçe protokolü ile bir dizi ziyarette bulunan Bakan Arslan, ilk önce yakın bir akrabasına ev ziyaretinde bulundu. Sonrasında ise Esenyurt  Kars, Ardahan ve Iğdırlılar  Derneği'ni ziyaret eden Arslan, burada hemşehrileriyle bol bol sohbet etti.

"BU BAKANLIĞIN HAKKINI VERECEĞİM"

Hemşehrilerine birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Bakan Ahmet Arslan, "Kars, Ardahan ve Iğdırlılar geçen yıl gördük ki bu bölgede olağanüstü bir yoğunlukta. İş birliği var aralarında. Nasip oldu bu yıl daha farklı bir statü almış hemşehriniz olarak aranızdayız. Başkanımız güzel söyledi, dedi ki, biz 6 ay önce Kars, Ardahan ve Iğdır'a bir bakanlık istiyorduk. Rabbim gönlümüze göre verdi. O bölgeyi temsilen birinin Ulaştırma, Denizcilik  ve Haberleşme Bakanlığı gibi büyük bir bakanlığın sorumluluğunu almış olmak bizim bölgemiz açısından son derece önemli ama bu da omuzlarımıza son derece büyük bir sorumluluk yüklüyor. Haklı olarak bu bakanlığı verenler Karslı Ardahanlı ve Iğdırlı olmanın hakkını ver. Bu bakanlığın Ahmet Arslan olarak hakkını vereceğim, bu konuda kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler