Bakan Ahmet Arslan’dan Baba Ocağına Bayram Ziyareti

Bakan Ahmet Arslan’dan Baba Ocağına Bayram Ziyareti

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kars’ta, gerçekleştirdiği bayram ziyaretleri sonrasında Kağızman ilçesinde baba ocağına geçerek babasının elini öpüp bayramını kutladı.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan bayram ziyareti için Kars’a oradan da Kağızman ilçesinde önce vatandaşlarla sonra baba ocağında hane halkıyla bir araya geldi.

Kağızman ilçe girişinde Yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan Ahmet Arslan, pazar meydanında kurulan bayramlaşma alanında tüm hemşerileriyle tek tek bayramlaştı. Bakan Arslan’a Kars Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül, Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, kurum amirleri ve partililer de eşlik etti.

Bayramlaşma töreni ardından AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Kars Valisi Rami Doğan, Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül ve Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız birer konuşma yaparak, Kağızman halkının Ramazan Bayramı’nı kutladılar. Ardından konuşan Bakan Ahmet Arslan, “Ak Parti hükümeti olarak doğu ve güneydoğu illerimize ciddi yatırımlar planlıyoruz. Artık doğudan batıya göç değil batıdan doğuya göçler olacak. Kuracağımız cazibe merkezleri ile bunların bir tanesi Kars olacak. Fabrikalar iş alanları bu gibi birçok yatırmalarla istihdam sağlayıp gençlerimizin işsizlik sorunu çözeceğiz. Sağlık, eğitim, ulaşım alanındaki hizmetlerimiz ortada. Hamd olsun hiçbiri sözde kalmadı, bunlar da kalmayacak” dedi.

Ramazan Bayramının Kayısı mevsimine denk gelmesi nedeniyle Kağızman’ın meşhur kaysısını kendi elleriyle basın mensuplarına ikram eden Bakan Arslan “Doğu kıymetli bir hazine. Bizde AK Parti olarak bu hazineyi işleyeceğiz” diye konuştu.

Bakan Arslan, eşi Habibe Arslan ve oğlu oğlu ile birlikte daha sonra babası Süleyman Arslan’ı ziyaret ederek elini öpüp bayramını tebrik etti. Bakan Arslan’a ve beraberindekilere baba ocağında Kağızman’ın güzel doğası eşliğinde bayram tatlısı ikram edildi. Bakan Ahmet Arslan’ın babası Süleyman Arslan ise bayramda oğlunu yanında görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Oğlum hakkımı fazlasıyla ödedi. Devletine yararlı biri olarak ondan bir isteğim daha var. Kars Lojistik Merkezi ve Bakü-Tiflis Boru Hattı bu iki hizmet ilimize gelirse çok faydalı olacak.” İfadelerini kullandı.

Bunun üzerine Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, “Bakü-Tiflis-Kars Projesi babam için olduğu kadar bizim için çok çok önemli ülkemizin projesi, sadece Karsımızın projesi değil. İnşallah 2 yıl içerisinde bu projelerde tamamlanmış olacak” diye konuştu.

Arslan, annesinin kabrini de ziyaret ettikten sonra ilçe girişindeki Kağızman Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği’ni ziyaret ederek, güvenlik güçlerinin bayramını kutladı. Bir süre burada güvenlik güçleriyle sohbet eden Arslan ve beraberindekilerle ilçeden ayrıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler