Bakan Ahmet Arslan'dan Valilik ve Belediyeye Ziyaret

Bakan Ahmet Arslan'dan Valilik ve Belediyeye Ziyaret

ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANI AHMET ARSLAN: "BUNDAN SONRA ADETA YÜRÜYEREK DEĞİL, KOŞARAK YOL ALMAMIZ LAZIM"

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars Valisi Günay Özdemir'i, makamında ziyaret etti. Bakan Arslan,"Bundan sonra adeta yürüyerek değil, koşarak yol almamız lazım" derken Vali Günay Özdemir ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'a 'emaneti ehline' teslim ettiklerinden dolayı teşekkür etti.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars ziyareti kapsamında Vali Özdemir ile bir araya geldi. Vali Özdemir ile sohbet eden Bakan Ahmet Arslan, valilikten yürüyerek Kars Belediye Başkanlığı'na geçti. Bakan Arslan'ı belediye önünde Başkan Vekili Ferit Yenice karşıladı. Başkanlık makamına geçen Arslan ve beraberindekiler daha sonra belediyeden ayrıldı. Bakan Ahmet Arslan, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ile de telefon ile görüştü.

"Gerçekten bugün evimizde olmaktan, elbetteki her zaman evimizde olmaktan gurur duyduk" diyen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin çok önemli bakanlıktan birinin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın başında bir Karslı olarak, bir hemşehriniz olarak burada bulunmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek herhalde zor. Bunu özellikle vurgulamış olayım. Rabbim inşallah bu yolda yar ve yardımcımız olsun" ifadelerini kaydetti.

"BUNDAN SONRA ADETA YÜRÜYEREK DEĞİL, KOŞARAK YOL ALMAMIZ LAZIM"

Bölgenin yatırıma ihtiyacı olduğunu ifade eden Bakan Ahmet Arslan, "Bölgemiz 14 yıldır yatırım almakla birlikte diğer bölgelere göre o kadar geri kalmış ki, bir türlü aradaki açığı kapatamıyoruz. Dolayısıyla bundan sonra adeta yürüyerek değil, koşarak yol almamız lazım ki, açığı kapatalım. Biz komşu il milletvekillerimizle birlikte, milletvekili arkadaşlarımızla birlikte valimizle, belediye başkanlarımızla, kaymakamlarımızla, üniversitemizle, paydaşlarımızla inşallah bu bölgenin makus talihini hızlı bir şekilde değiştireceğiz" diye konuştu.

"HERHANGİ BİR ŞEKİLDE ADIMINI ATMADIĞIMIZ, ADINI KOYMADIĞIMIZ BİR PROJE YOK"

Kars'ta bundan sonra işleri daha hızlı bitireceklerine dikkat çeken Bakan Ahmet Arslan, "Neye güvenerek söylüyoruz. Bir geçmiş, bilgi, birikim ve tecrübemize, Ulaştırma Bakanlığı'ndaki ekip arkadaşlarıma ve daha da önemlisi Sayın Başbakanımızın, Sayın Cumhurbaşkanımızın ilimize olan, illerimize olan Kars, Ardahan, Iğdır'a olan ilgilerini, teveccühlerini bildiğim için o rahatlıkla söylüyorum. Dolayısıyla onların da desteklerini alarak adeta kabinenin tümünün desteklerini alarak inşallah Kars'ta bundan sonra daha hızlı işleri bitireceğiz. Projeleri aşağı yukarı masaya yatırdık. Herhangi bir şekilde adımını atmadığımız, adını koymadığımız bir proje yok. Ama bize düşen bugünden sonra bütün bunları hızlı bir şekilde bitirip, tüm projelerin bölgede katma değer oluşturmasını sağlamak. Bu konuda inşallah çokça mesafe alacağız. Çokça yol alacağız. Bu konuda hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Bakan Ahmet Arslan'ın valilik ve belediye ziyaretine Vali Günay Özdemir, AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Iğdır Milletvekili Nurettin Aras, Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Ulaştırma Bakanlığı'ndan daire başkanları ile partililer eşlik etti.

Arpaçay ilçesine gitmek üzere kentten ayrılan Bakan Arslan, ilçede BTK şantiyesi, kaymakamlık ve belediye başkanlığını ziyaret edecek.

bakan-ahmet-arslandan-valilik-ve-belediyeye-ziyaret-(1).jpgbakan-ahmet-arslandan-valilik-ve-belediyeye-ziyaret-(2).jpgbakan-ahmet-arslandan-valilik-ve-belediyeye-ziyaret-(3).jpg

iha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler