Bakan Ahmet Arslan'ı Selim'de Cirit Takımı Türk Bayraklarıyla Karşıladı

Bakan Ahmet Arslan'ı Selim'de Cirit Takımı Türk Bayraklarıyla Karşıladı

ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANI AHMET ARSLAN: KARS BİN YILDIR BU KARDEŞLİĞİ DEVAM ETTİRİYOR. NE KADAR NİFAK TOHUMLARI EKMEYE ÇALIŞIRSANIZ ÇALIŞIN, BU KARDEŞLİĞİMİZ SONSUZA KADAR DEVAM EDECEK

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ı Selim ilçesinde ellerinde Türk bayraklarıyla cirit takımı karşıladı. 

Ardahan’da bir takım ziyaretler ve Çıldır’da temel atma törenine katıldıktan sonra Kars’ın Selim ve Sarıkamış ilçelerini ziyaret eden Bakan Ahmet Arslan’ı, Selim’de cirit takımı karşıladı. Cirit takımı atlarıyla Bakan Arslan’ın aracına ilçe merkezine kadar eşlik etti.

Daha sonra Selimlilere seslenen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, “Ulu Önder Atatürk’ün söylediği gibi; muasır medeniyetler seviyesine taşıyacak sistemi kurmamız lazım. Sistemin adı ne? ‘Başkanlık’ sistemin adı belli. Sebebi şu, her zaman kör dövüşü gibi sen yaptın, ben yaptım. Ben sana izin vermem. Öteki de ben sana izin vermem der. Buradan vatandaş zararlı çıktı bugüne kadar, bundan ülke zararlı çıktı bu güne kadar, Allah’ın izniyle sistemdeki bu tıkanıklığı da sizlerin destekleriyle, sizlerin sayesinde aşarak bu ülke daha hızlı yürüyecek geleceğe, bu konuda hiç şüpheniz olmasın. Biz orada sizin temsilcileriniz olarak gereğini yapacağız” dedi.

“KARS BİN YILDIR BU KARDEŞLİĞİ DEVAM ETTİRİYOR. NE KADAR NİFAK TOHUMLARI EKMEYE ÇALIŞIRSANIZ ÇALIŞIN, BU KARDEŞLİĞİMİZ SONSUZA KADAR DEVAM EDECEK”

Selim’de çok güzel bir fotoğraf olduğunu ifade eden Bakan Ahmet Arslan, “Selim’de kardeşlik fotoğrafı var. Selim’de birlik beraberlik fotoğrafı var. Selim’de etnik yapı ayrımı yapmadan, mezhep ayrımı yapmadan kardeşlik var. Yerlisiyle, Kürt'üyle, Terekeme'siyle, Azeri'siyle, Türkmen'iyle, Çerkez’i ile Abaza'sı ile her kim olursa, her kim ki bu ülkede yaşıyorsa bin yıldır kardeşliğini bu coğrafyada ortaya koymuş. Kars ve ilçeleri bunun için iyi bir örnektir. İşte buradan bütün dünyaya haykırıyoruz. Diyoruz ki, Kars bin yıldır bu kardeşliği devam ettiriyor. Bunu siz ne kadar nifak tohumları ekmeye çalışırsanız çalışın, bu kardeşliğimiz sonsuza kadar devam edecek. Bunun teminatı sizlersiniz” diye konuştu.

“78 MİLYON BU ÜLKEYİ BUGÜNE KADAR BÖLDÜRTMEDİ, BUNDAN SONRA DA BÖLDÜRTMEYECEK”

Bakan Arslan, “Ülkemizin büyümesini istemeyen, ülkemizin karışmasını, ülkemizin diz çökmesini, geçmişteki gibi onlara muhtaç olmasını isteyen dış düşmanlarımız ve onların maşaları iyi bilsinler ki Recep Tayyip Erdoğan, Binali Yıldırım ve onların arkasındaki 78 milyon bu ülkeyi bugüne kadar böldürtmedi, bundan sonra da böldürtmeyecek. Ve bu ülkeyi dünyanın ilk on ekonomisi arasına sokmak için 2023 hedeflerine hiç tereddütsüz yürüyecek. Ve yine bu konuda birliğimize, beraberliğimize, ülkemizin dirliğine helal getirmek isteyenlere hiçbir şekilde Rabbim inşallah izin vermeyecek. Ama bunun da yolu gayretten geçiyor. Bugün her yerde canı pahasına ülkemizi korumak adına, ülkemizin bölünmesini engelleyen güvenlik güçlerimize, polisimize, askerimize, jandarmamıza, korucumuza, Rabbim onların da yar ve yardımcısı olsun. Onlardan razı olsun ki, canları pahasına bu ülkenin bekasını, geleceğini savunuyorlar. Dolayısıyla bu yolda şehit olan bütün şehitlerimize rahmet diliyoruz. Gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Onların yakınlarına ve ülkemiz insanına sabırlar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Selim Kaymakamı Erdinç Dolu ve Belediye Başkanı Coşkun Altun’u da makamlarında ziyaret etti.

Daha sonra Sarıkamış’a hareket eden Arslan’ı Sarıkamış Şehitliği’nde Sarıkamışlılar karşıladı. Şehitlikte dua eden Arslan, buradan Sarıkamış Kaymakamlığı’na geçti. Kaymakamlık Şeref Defterini imzalayan Bakan Arslan, Kaymakam Yusuf İzzet Karaman ile bir süre sohbet ettikten sonra Belediye Başkanı Göksal Toksoy ile bir araya geldi. Sarıkamış Toplantı Salonu’nda halka hitap eden Arslan, son olarak AK Parti İl Başkanlığı’nca Kars’ta düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Arslan, iftar yemeğinin ardından Kars’tan ayrıldı.

Bakan Ahmet Arslan’ın Selim ve Sarıkamış ziyaretlerine Milletvekili Selahattin Beyribey, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, daire müdürleri ve partililer de eşlik etti.

bakan-ahmet-arslani-selimde-cirit-takimi-turk-bayraklariyla-karsiladi-(1).jpgbakan-ahmet-arslani-selimde-cirit-takimi-turk-bayraklariyla-karsiladi-(2).jpgbakan-ahmet-arslani-selimde-cirit-takimi-turk-bayraklariyla-karsiladi-(3).jpgbakan-ahmet-arslani-selimde-cirit-takimi-turk-bayraklariyla-karsiladi-(4).jpgbakan-ahmet-arslani-selimde-cirit-takimi-turk-bayraklariyla-karsiladi-(5).jpgbakan-ahmet-arslani-selimde-cirit-takimi-turk-bayraklariyla-karsiladi-(6).jpgbakan-ahmet-arslani-selimde-cirit-takimi-turk-bayraklariyla-karsiladi-(7).jpgbakan-ahmet-arslani-selimde-cirit-takimi-turk-bayraklariyla-karsiladi-(8).jpgbakan-ahmet-arslani-selimde-cirit-takimi-turk-bayraklariyla-karsiladi-(9).jpgbakan-ahmet-arslani-selimde-cirit-takimi-turk-bayraklariyla-karsiladi-(10).jpgbakan-ahmet-arslani-selimde-cirit-takimi-turk-bayraklariyla-karsiladi-(11).jpgbakan-ahmet-arslani-selimde-cirit-takimi-turk-bayraklariyla-karsiladi-(12).jpgbakan-ahmet-arslani-selimde-cirit-takimi-turk-bayraklariyla-karsiladi-(13).jpgbakan-ahmet-arslani-selimde-cirit-takimi-turk-bayraklariyla-karsiladi-(14).jpgbakan-ahmet-arslani-selimde-cirit-takimi-turk-bayraklariyla-karsiladi-(15).jpgbakan-ahmet-arslani-selimde-cirit-takimi-turk-bayraklariyla-karsiladi-(16).jpgbakan-ahmet-arslani-selimde-cirit-takimi-turk-bayraklariyla-karsiladi-(17).jpgbakan-ahmet-arslani-selimde-cirit-takimi-turk-bayraklariyla-karsiladi-(18).jpg

iha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler