Bakan Albayrak’tan TÜGVA’ya Açık Destek!

Bakan Albayrak’tan TÜGVA’ya Açık Destek!

TÜGVA İl Başkanı Ahmet Arvasi Günel vakfın genel çalışmaları hakkında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’a bilgi verdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Kars ziyaretlerinde Havalimanı VIP salonunda Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) KARS İl Temsilciliği yönetim Kurulunu, Kars Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey ve Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın eşliğinde kabul etti.

Samimi bir havada gerçekleşen görüşmede, TÜGVA İl Başkanı Ahmet Arvasi Günel vakfın genel çalışmaları hakkında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’a bilgi verdi.

Ülkenin zor süreçlerden geçerken en büyük sorumluluğun gençlik üzerinde olduğunu belirten Bakan Albayrak da TÜGVA ekibine Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kars’ta da büyük işler düştüğünü ve bu konuda Tügva projelerine açık desteklerini belirtti.

Kars Valisi Rahmi Doğan’ın ve AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın’ın Vakıflarına gereken desteğin hassasiyetle verildiğini belirten Arvasi teşekkürlerini ifadelerinin ardından Bakan AIbayrak’ı havalimanından uğurladılar. kha

Önceki ve Sonraki Haberler