Bakan Arslan Anneler Günü'nde şehit yakını ve gazileri ziyaret etti 

Bakan Arslan Anneler Günü'nde şehit yakını ve gazileri ziyaret etti 

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Anneler Günü vesilesiyle şehit ailesini ve gazileri ziyaret etti. 

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Anneler Günü'nde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Kızılcahamam ve Kahramankazan'a giden Arslan, öncelikle 15 Temmuz şehidi Samet Cantürk'ün babaannesi Refika Cantürk'ü ziyaret ederek, Anneler Günü'nü kutladı. Bakan Arslan burada yaptığı konuşmada başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin gününü kutlarken, Refika Cantürk devlete zeval gelmemesini temenni ederek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a uzun ömür diledi. 

Arslan, ardından yine Kahramankazan'da bulunan 15 Temmuz gazisi Mustafa Zorova'yı ziyaret etti. Aileyle sohbet eden Arslan, Türk bayrağı armağan etti. 

"Kızılcahamam'da viyadük projesi tamamlanıyor" 

Kahramankazan Belediyesini de ziyaret eden Bakan Arslan, Kahramankazan'da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ankara-Kahramankazan yolundaki 3 gidiş 3 geliş yapımı şantiyelerinde inceleme yaptıklarını dile getirdi. Kızılcahamam'da açılacak hastaneye ulaşımın kesintisiz hale gelmesi için devam eden çalışmaları da incelediğini dile getiren Arslan, "Kızılcahamam'da açılacak hastaneye ulaşımın kesilmemesi için anayolun üste alınması, viyadük hale getirilmesi için projeler bitiyor, bir ay içerisinde bitirip ihale süreçlerini başlatacağız. Bugünün ayrıca bir önemi var, Anneler Günü. 365 gün değerli olmakla birlikte sembolik olarak bugün şehit annemizi ziyaret ettik, Samet'i büyüten babaannenin ellerini öptük, hayır duasını aldık. Tekrardan bütün annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, ellerinden öpüyoruz" şeklinde konuştu. 

bakan-arslan-anneler-gununde-sehit-yakini-ve-gazileri-ziyaret-etti -(1).jpgbakan-arslan-anneler-gununde-sehit-yakini-ve-gazileri-ziyaret-etti -(2).jpgbakan-arslan-anneler-gununde-sehit-yakini-ve-gazileri-ziyaret-etti -(3).jpgbakan-arslan-anneler-gununde-sehit-yakini-ve-gazileri-ziyaret-etti -(4).jpgbakan-arslan-anneler-gununde-sehit-yakini-ve-gazileri-ziyaret-etti -(5).jpgbakan-arslan-anneler-gununde-sehit-yakini-ve-gazileri-ziyaret-etti -(7).jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler