Bakan Arslan Baba Ocağında!

Bakan Arslan Baba Ocağında!

Bayram dolayısıyla dün Kars'a gelen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan bu sabah karayolu ile baba ocağı Kağızman'a geçti.

Kurban bayramını geçirmek üzere bayramın 2. günü havayoluyla Kars'a gelen Bakan Arslan bugün sabah saatlerin karayoluyla Kağızman'a geçti. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a Kağızman ziyaretinde Ak Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Kars Valisi Rahmi Doğan, Garnizon Komutanı Turan İnan, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, bazı kurum amirleri ve partililer eşlik etti.

Kağızman'da Kent Meydanında kendisini karşılayan Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül, kurum amirleri, partililer ve Kağızman halkı ile bayramlaşan Bakan Arslan, program kapsamında yapılan konuşmalardan sonra Kağızman halkına hitap etti.

Konuşmasının ardından Kağızman ilçesinden Fen Lisesini kazanan 50 öğrenciye çeşitli hediyeler vererek tebrik eden Bakan Arslan, buradan babasının evine geçti. Babası Süleyman Arslan'nın elini öperek bayramlaştıktan sonra, aile kabristanına geçerek burada annesinin kabristanına ziyarette bulundu. Mezarlıkta okunan Kuran-ı Kerim ve edilen duaların ardından Bakan Arslan ziyaret programı kapsamına karayolu ile Kağızman'dan Iğdır'a hareket etmek üzere Kağızman'dan ayrıldı.

 

 
 
 
 
 

 
kha

Önceki ve Sonraki Haberler