Bakan Arslan, Baba Ocağından Sürücüleri Uyardı

Bakan Arslan, Baba Ocağından Sürücüleri Uyardı

Yola çıkacak vatandaşlardan uykusuz ve yorgun yola çıkmamalarını isteyen Bakan Arslan, sürücülere de trafik kurallarına uyma çağrısında bulundu.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, baba ocağında bayramlaşma programına katıldı.

Şahindere Mahallesi’nde bulunan Pazar Yeri’nde Kağızmanlılarla bir araya gelen Bakan Ahmet Arslan, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı.

Bakan Arslan, Kars’a ve ülkeye yapılan hizmetlerin ortada olduğunu, hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

Huzurun çok önemli olduğuna dikkat çeken Bakan Ahmet Arslan, Müslümanlara karşı çeşitli ülkelerde vahşet yaşandığını kaydetti.

Arakan’da Müslümanlara yapılan zulmü kınayan Arslan, bayram tatili sonrasında yola çıkacak vatandaşları da dikkatli olmaları konusunda uyardı. Yola çıkacak vatandaşlardan uykusuz ve yorgun yola çıkmamalarını isteyen Bakan Arslan, sürücülere de trafik kurallarına uyma çağrısında bulundu.

Bakan Ahmet Arslan, daha sonra Kağızmanlı hemşehrileriyle sohbet etti. Arslan, Kağızman’da bir takım ziyaretlerde de bulunacak.

bakan-arslan,-baba-ocagindan-suruculeri-uyardi-(1).jpgbakan-arslan,-baba-ocagindan-suruculeri-uyardi-(2).jpgbakan-arslan,-baba-ocagindan-suruculeri-uyardi-(3).jpgbakan-arslan,-baba-ocagindan-suruculeri-uyardi-(4).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler