Bakan Arslan: Başbakan ve Cumhurbaşkanını Millet Güçlendirecek

Bakan Arslan: Başbakan ve Cumhurbaşkanını Millet Güçlendirecek

Bakan Arslan, Başbakan ve Cumhurbaşkanı makamlarının milletin takdiri ile 15 yıldır çok güçlü olduğunu ifade ederek, “Başbakan ve Cumhurbaşkanı 16 Nisan`da halkın vereceği kararla çok daha güçlü olacak” dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte geldiği Ardahan’da PTT Kavşağı’nda toplanan halka hitap etti.

15 yıllık süreçte Ardahan’a önemli yatırımlar yapıldığını anımsatan Bakan Arslan, halka hizmet, Hakk’a hizmettir düsturu ile hareket ettiklerinin altını çizdi.

Arslan, "Bizim düsturumuz halka hizmeti, hakka hizmet bilmektir. Bu düstur içerisinde hizmet ediyoruz. Bu hizmet kervanına 15 yıldır Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın bölgemize nasıl sahip çıktıklarını  'batıda her ne varsa doğuda da o olacak' dediklerini, 'İstanbul'da, Ankara'da, İzmir'de her ne yapıyorsak, Ardahan'da da onu yapacağız' dediklerini biliyorum. Bugün de hükümet üyesi olarak birlikte hizmet ediyoruz. Dolayısıyla bir tarafta Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve hükümetimize çok teşekkür ediyoruz” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve Başbakan Yıldırım’ın, Ardahan’ın sınır  konumundan faydalanması için her türlü desteği verdiğini belirten Arslan, “Onların sayesinde 'sınırı bekleyen şehirden çıkıp, sınır konumundan yararlanan şehir' olan bir Ardahan olduk. Bunun için onlara teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“Ülkemizi daha sağlıklı geleceklere yürüteceğiz”

Başbakan ve Cumhurbaşkanının milletin takdiri sayesinde 15 yıldır çok güçlü olduğunu belirten Arslan, Başbakan ve Cumhurbaşkanının 16 Nisan'da halkın vereceği kararla çok daha güçlü olacağını dile getirdi. Arslan, "Ama unutmayın ki, bugün sadece 80 milyon için Türkiye için değil, bugün dünyadaki mazlumlara ve mağdurlara hamilik etmek için dünden daha güçlü olmalıyız. Daha fazla güçlü yolumuza devam etmeliyiz. 16 Nisan'da elbette ki Ardahanlılar olarak onların izinden yürümek için sandığımıza sahip çıkacağız ve evet diyeceğiz. Ülkemizi daha sağlıklı geleceklere yürüteceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler