Bakan Arslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Birlikte Simit Sarayını Ziyaret Etti

Bakan Arslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Birlikte Simit Sarayını Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a eşlik eden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın Sırbistan ziyareti devam ediyor.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Sırbistan'a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a eşlik eden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Belgrad'da bir Türk markası olan Simit Sarayı'nı da ziyaret etti.

Çay ve simit yiyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Arslan ve beraberindekiler daha sonra Belgrad'ın tarihi mekanı Kalemeydan ve Bayraklı Camisini ziyaret ettiler.

bakan-arslan,-cumhurbaskani-erdogan-ile-birlikte-simit-sarayini-ziyaret-etti-(1)-001.jpgbakan-arslan,-cumhurbaskani-erdogan-ile-birlikte-simit-sarayini-ziyaret-etti-(2)-001.jpgbakan-arslan,-cumhurbaskani-erdogan-ile-birlikte-simit-sarayini-ziyaret-etti-(3)-001.jpgbakan-arslan,-cumhurbaskani-erdogan-ile-birlikte-simit-sarayini-ziyaret-etti-(4).jpgbakan-arslan,-cumhurbaskani-erdogan-ile-birlikte-simit-sarayini-ziyaret-etti-(5).jpgbakan-arslan,-cumhurbaskani-erdogan-ile-birlikte-simit-sarayini-ziyaret-etti-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler