Bakan Arslan Digor'da!

Bakan Arslan Digor'da!

Çeşitli açılışlara katılmak üzere Kars'a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars'ın Digor İlçesini ziyaret etti.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kars'ın Digor İlçesini ziyaret eden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Digor Bölge Kur'an Kursu inşaatında incelemelerde bulunarak, Digor Kaymakamı İsa Bolat'tan brifing aldı. Bakan Arslan, inceleme sonrası yaptığı açıklamada, "Gerekli kaynakları temin ettik ve 2017 sonbaharına kadar yapımı tamamlanacak." dedi.

Öte yandan Bakan Arslan, Digor Kaymakamlığını ziyaret etti. Bakan Arslan, Kaymakamlık çıkışı esnafları tek tek gezerek sohbet etti.

Bakan Arslan'a Kars Valisi Rahmi Doğan, Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Kağızman Kaymakamı İsa Bolat, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Dağpınar Belediye Başkanı Ömer Vargün ve çok sayıda partililer ile daire amirleri ile vatandaşlar eşlik etti.

bakan-arslan-digorda!-(1).jpgbakan-arslan-digorda!-(2).jpgbakan-arslan-digorda!-(5).jpgbakan-arslan-digorda!-(6).jpgbakan-arslan-digorda!-(7).jpgbakan-arslan-digorda!-(8).jpgbakan-arslan-digorda!-(9).jpgbakan-arslan-digorda!-(10).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler