Bakan Arslan, Erzurum Valiliği'ni Ziyaret Etti

Bakan Arslan, Erzurum Valiliği'ni Ziyaret Etti

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Bakan Arslan, 14 yıldır ulaştırma, sağlık ve diğer alanlarda AK Parti hükümetlerinin çığır açtığını, adeta devrim niteliğinde projeler yaptığını, vatandaşların hayatını kolaylaştırdığını söyledi.

Sağlık Bakanı Akdağ'ın bölgenin projeleriyle ilgili bilgilerini ve hamiliğini bildiklerini belirterek, "Kendilerine müteşekkiriz. 10 aydır değerli Bakanımla birlikte kabinede yan yana birlikte görev alıyor olmak ve elbette ki 81 ile hizmet ediyorken bölgeyi daha iyi biliyor olmamız nedeniyle bölgenin ihtiyaçlarını ve bölgesel kalkınma çerçevesinde takip ediyoruz." diye konuştu.

Bölgesel kalkınmanın önemini anlatan Arslan, Erzurum ve bölgenin projelerini masaya yatıracaklarını söyledi. Arslan, "Bunların birbirini desteklemesini de özellikle dikkate alarak hem devam eden süreçlerin hızlanabilmesi hem bundan sonraki süreçlerin hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi konusunda çok verimli bir toplantı yapacağız. Bütün genel müdür arkadaşlar da bölgedeki bu işin tarafı olan arkadaşlar da burada." diye konuştu.

Akdağ'dan Arslan'a teşekkür

Sağlık Bakanı Akdağ ise Bakan Arslan'ın Türkiye'de çok önemli projelere imza attığını söyledi. Arslan'a teşekkür eden Akdağ, "Sayın Arslan'ın Kars gibi bizim kadim dostumuz, komşu şehrimizden bakan olması bölgeye de güç veriyor. Bir taraftan Türkiye'nin kalkınmasına büyük katkı verirken bir taraftan da Doğu Anadolu'nun kalkınmasına büyük güç veriyor. Kendisine yaptığı ve gerçekleştireceği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, bakanlar Arslan ve Akdağ başkanlığında 2017 yılı 2. İl Koordinasyon Kurulu toplantısına geçildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler