Bakan Arslan Harakani Türbesini ziyaret etti

Bakan Arslan Harakani Türbesini ziyaret etti

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ve beraberindekilerle birlikte Harakani Türbesini ve Valiliği ziyaret etti.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Sabah tedavi gördüğü Erzurum'da hayatını kaybeden Akyaka Belediye Başkanı Muhammed Toptaş’ın yakınlarına taziye ziyaretinde bulunmak için Kars'a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ve beraberindekiler taziye ziyaretinin ardından Harakani Türbesini ziyaret etti. Harakani Türbesinde dua eden Bakan Arslan ve Genel Başkan Yardımcısı Kaya daha sonra Valiliği ziyaret etti. Vali Rahmi Doğan ziyaret anısına Genel Başkan Yardımcısı Kaya'ya bir vazo hediye etti.

Ziyaretin ardından Bakan Arslan ve Genel Başkan Yardımcısı Kaya havayoluyla Kars'tan ayrıldı.

bakan-arslan-harakani-turbesini-ziyaret-etti-(1).jpgbakan-arslan-harakani-turbesini-ziyaret-etti-(4).jpgbakan-arslan-harakani-turbesini-ziyaret-etti-(2).jpgbakan-arslan-harakani-turbesini-ziyaret-etti-(3).jpgbakan-arslan-harakani-turbesini-ziyaret-etti-(5).jpgbakan-arslan-harakani-turbesini-ziyaret-etti-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler