Bakan Arslan Kars'ta Taziyeleri Kabul Etti

Bakan Arslan Kars'ta Taziyeleri Kabul Etti

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, önceki gün vefat eden abisi Hüseyin Arslan'ın kayınpederi Fahrettin Arslan’ın taziyesine katılmak için doğduğu yer Kağızman ilçesinin Bulanık Köyüne geldi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Doğduğu köy Bulanık’a gelen Bakan Arslan, abisi Hüseyin Arslan ile birlikte taziyeleri kabul etti. Köyünde kurulan taziye çadırında akrabaları, köylüleri ve ilçe halkı ile kucaklaşan Bakan Arslan, bir süre köyünde kaldıktan sonra ayrıldı. Kurulan taziye çadırında ilçe müftüsü tarafından okunan Kuran’ı Kerim’in ardından Kars İl Müftüsü Mehmet Genç tarafından Merhum Fahrettin Arslan için dua okundu. Kendisini ve ailesini yalnız bırakmayan Karslılara teşekkür eden Bakan Arslan, geçtiğimiz gün aralarından ayrılan Fahrettin Arslan’ın yaşlı olduğunu hatırlatarak, her ölümün erken ölüm olduğuna vurgu yaparak, sıralı ölümlerin bir nebze normal olsa da gençlerin ölümlerinin daha acı olduğunu söyledi.

Yenilen taziye yemeğinin ardından Bakan Arlan, Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Vali Rahmi Doğan, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve diğer katılımcılar Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 18. Bölge Müdürlüğü marifetiyle yapılan Kars - Selim Ayrımı Kötek Devlet Yolu şantiyesi ve inşaat alında incelemede bulundu. Burada Kara Yolları Bölge Müdürü Recep Yener Birlikler’den inşa aşaması hakkında brifing alarak gazetecilere açıklamada bulundu.

bakan-arslan-karsta-taziyeleri-kabul-etti-(1).jpgbakan-arslan-karsta-taziyeleri-kabul-etti-(2).jpgbakan-arslan-karsta-taziyeleri-kabul-etti-(3).jpgbakan-arslan-karsta-taziyeleri-kabul-etti-(4).jpgbakan-arslan-karsta-taziyeleri-kabul-etti-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler