Bakan Arslan Kasketi Giydi Esnafı Ziyaret Etti

Bakan Arslan Kasketi Giydi Esnafı Ziyaret Etti

Pazar günü yapılacak olan referandumda oyunu memleketi Kars’ta kullanacak olan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kasaplar bölgesinde esnafı ziyaret etti.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Yağmur altında gerçekleştirilen ziyaret sırasında Karslıların yoğun ilgisi ile karşılanan Bakan Arslan, bir şapka ve kasket satan esnafı da ziyaret etti. Esnaf’ın ıslanmasın diye Bakan Arslan’a hediye ettiği kasket ilgi odağı oldu. Giydiği kasketle esnafı dolaşan Bakan Arslan, kendisine soru soran esnafı çeşitli konularda aydınlattı. Bazı istekleri ve sorunları olan vatandaşları da dinleyen Arslan, danışmanlarına not aldırarak çözüleceğinin sözünü verdi.

Sağanak yağmur altında tamamlanan esnaf ziyaretinin ardından gazetecilere değerlendirmede bulunan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, bir esnafın kendisine hediye ettiği kasketin ilgi odağı olduğunu söyledi. Kasketin Kars şartlarına ve yağmurdan korunmak için uygun olduğunu söyleyen Arslan: “Esnafı her zaman ziyaret etmeye çalışıyoruz. Allah razı olsun, esnafımız her zaman güler yüzleri ile bizleri karşılıyor. Her zaman dua ediyor ve desteğini veriyor. Elbetteki varsa problemleri çözmeye çalışıyoruz. Varsa soru işaretleri onlara cevap veriyoruz. Ziyaret sırasında esnafımızın biri ‘Lojistik Merkez Erzurum’a gitmiş’ dedi. Ben de ‘Doğru söylüyorsun Erzurum’a gitmiş. Erzurum’da da var. Aynı zamanda Kars’ta da var artık. Kars’ta da temelini attık ve yapılıyor’ dedim. Bir başka esnafımızda ‘Allah razı olsun Lojistik merkez başladı. Bizim kamulaştırma paralarımız ödenmesi noktasında bize destek olun’ dedi. Çünkü vatandaş Lojistik Merkezin başladığının farkında ve destek istiyor. Allah hepsinden razı olsun. Milletimiz ile iç içeyiz. Onlar için varız. Elbette ki duaları ve desteklerini bekliyoruz.” Dedi.

Ziyaretin ardından Kağızman’a geçen Bakan Arslan’a Kars Milletvekilli Selahattin Beyribey, İl Başkanı Adem Çalkın, Kars Eski Milletvekili Yunus Kılıç da eşlik etti.

bakan-arslan-kasketi-giydi-esnafi-ziyaret-etti-(1).jpgbakan-arslan-kasketi-giydi-esnafi-ziyaret-etti-(2).jpgbakan-arslan-kasketi-giydi-esnafi-ziyaret-etti-(3).jpgbakan-arslan-kasketi-giydi-esnafi-ziyaret-etti-(4).jpgbakan-arslan-kasketi-giydi-esnafi-ziyaret-etti-(5).jpgbakan-arslan-kasketi-giydi-esnafi-ziyaret-etti-(6).jpgbakan-arslan-kasketi-giydi-esnafi-ziyaret-etti-(7).jpgbakan-arslan-kasketi-giydi-esnafi-ziyaret-etti-(8).jpgbakan-arslan-kasketi-giydi-esnafi-ziyaret-etti-(9).jpgbakan-arslan-kasketi-giydi-esnafi-ziyaret-etti-(10).jpgbakan-arslan-kasketi-giydi-esnafi-ziyaret-etti-(11).jpgbakan-arslan-kasketi-giydi-esnafi-ziyaret-etti-(12).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler