Bakan Arslan Sarıkamışlılarla Buluştu!

Bakan Arslan Sarıkamışlılarla Buluştu!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Sarıkamış Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı için Sarıkamış’ı ziyaret etti.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Açılışta Sarıkamışlı vatandaşlara seslenen Bakan Arslan, Kars'ın ilçeleri ile birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde yaşanan bir yer olduğunun altını çizerek, “Niye kuduruyorlar zannediyorsunuz? Niye her yerden Türkiye'nin başına çorap örmeye çalışıyorlar zannediyorsunuz? Niye Suriye'yi bataklık haline getirip o bataklıktan ülkemize terör sevk ediyorlar? Tabiri caizse sivrisinek sevk ediyorlar zannediyorsunuz? Biz diyoruz ki, sivrisinek öldürmekle bu işi bitiremezsiniz. Bataklığı kurutacaksınız. İşte bataklığı kurutmak için bugün Suriye'deyiz.” diye konuştu.

Karslılara ve Sarıkamışlılara kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden Bakan Arslan, Kars AK Parti'nin arkasında bugüne kadar sağlam durdu ve duracağına da inanıyorum. 15 Temmuz'da 'vatan için canım feda' dediniz. Büyüklerden gördük, kadınlardan gördük, gençlerden gördük. Velhasılı kelam, 80 milyondan gördük. Rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun. Rabbim, bizi mahcup etmesin. İnşallah sizin desteğiniz olduğu müddetçe biz size hizmeti Hakk'a hizmet bilme düsturuyla size hizmetkar olmaya devam edeceğiz. Kars'ın ve ilçelerinin başka illerle kalkınmışlık farkını gidermeye çalışıyoruz.  Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, Başbakanımızın önderliğinde dünyaya karşı dik duruyoruz. Biz dünyaya dedik ki, 'Ey dünya, ben senin bana biçtiğin role göre değil, milletimin menfaati, ülkemin menfaati, coğrafyamın menfaati, daha da önemlisi dünyadaki mazlumların ve mağdurların menfaati neyi gerektiriyorsa ona göre davranırım, ona göre davranırız, ona göre davranmaya devam ediyoruz. Niye kuduruyorlar zannediyorsunuz? Niye her yerden Türkiye'nin başına çorap örmeye çalışıyorlar zannediyorsunuz? Niye Suriye'yi bataklık haline getirip o bataklıktan ülkemize terör sevk ediyorlar? Tabiri caizse sivrisinek sevk ediyorlar zannediyorsunuz? Biz diyoruz ki 'sivrisinek öldürmekle bu işi bitiremezsiniz. Bataklığı kurutacaksınız.' İşte bataklığı kurutmak için bugün Suriye'deyiz. Oradan ülkemizin başına çorap örmemeleri, ülkemize terörist göndermemeleri için oralardayız. Oralarda olmaya devam edeceğiz. Ama bir şey daha söylüyoruz, idarenin tek elde olması lazım, yürütmenin tek elden olması lazım. Tek merkezden, tek kafadan bir ses çıkması lazım. Bir ses çıkması lazım ki, bu hainlerin kökünü kazıyalım. Dünyada bizi istemeyenlere karşı da daha da güçlenelim. Daha da büyüyelim.” dedi.

bakan-arslan-sarikamislilarla-bulustu!-(1).jpgbakan-arslan-sarikamislilarla-bulustu!-(2).jpgbakan-arslan-sarikamislilarla-bulustu!-(3).jpgbakan-arslan-sarikamislilarla-bulustu!-(4).jpgbakan-arslan-sarikamislilarla-bulustu!-(5).jpgbakan-arslan-sarikamislilarla-bulustu!-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler