Bakan Arslan Şehidimizi Uğurlamak İçin Kars’a Geldi

Bakan Arslan Şehidimizi Uğurlamak İçin Kars’a Geldi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömercan’ın cenaze törenine katılmak için Kars’a geldi.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın’ı Harakani Havaalanı’nda Vali Rahmi Doğan, kurum ve daire amirleriyle birlikte vatandaşlar karşıladı. Arslan havaalanından Kars’ın Susuz ilçesine hareket etti.

Arslan, Susuz’da önceki gün Suriye’de Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El Bab bölgesinde düzenlenen operasyonda şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömercan Yekebağcı’nın cenazesi törenine katılacak.

bakan-arslan-sehidimizi-ugurlamak-icin-kars’a-geldi-(1).jpgbakan-arslan-sehidimizi-ugurlamak-icin-kars’a-geldi-(2).jpgbakan-arslan-sehidimizi-ugurlamak-icin-kars’a-geldi-(3).jpgbakan-arslan-sehidimizi-ugurlamak-icin-kars’a-geldi-(4).jpgbakan-arslan-sehidimizi-ugurlamak-icin-kars’a-geldi-(5).jpgbakan-arslan-sehidimizi-ugurlamak-icin-kars’a-geldi-(6).jpgbakan-arslan-sehidimizi-ugurlamak-icin-kars’a-geldi-(7).jpgbakan-arslan-sehidimizi-ugurlamak-icin-kars’a-geldi-(8).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler