Bakan Arslan Taziyeleri Kabul Etmek İçin Kars’a Geldi!

Bakan Arslan Taziyeleri Kabul Etmek İçin Kars’a Geldi!

Geçtiğimiz gün kardeşi Hacı Okan Arslan’ı kaybeden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, taziyeleri kabul etmek için memleketi Kars’a geldi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın kardeşi Hacı Okan Arslan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Hacı Okan Arslan için Marmara İlahiyat Camii’nde ikindi namazını müteakip cenaze namazının ardından Kartal Mezarlığına defnedilmişti.

Bakan Arslan taziyeleri kabul etmek için bugün havayoluyla memleketi Kars’a gelerek karayoluyla baba ocağı Kağızman’a geçti.

bakan-arslan-taziyeleri-kabul-etmek-icin-kars’a-geldi!-(1).jpgbakan-arslan-taziyeleri-kabul-etmek-icin-kars’a-geldi!-(2)-001.jpgbakan-arslan-taziyeleri-kabul-etmek-icin-kars’a-geldi!-(3).jpgbakan-arslan-taziyeleri-kabul-etmek-icin-kars’a-geldi!-(4).jpgbakan-arslan-taziyeleri-kabul-etmek-icin-kars’a-geldi!-(5).jpgbakan-arslan-taziyeleri-kabul-etmek-icin-kars’a-geldi!-(6).jpgbakan-arslan-taziyeleri-kabul-etmek-icin-kars’a-geldi!-(7).jpgbakan-arslan-taziyeleri-kabul-etmek-icin-kars’a-geldi!-(8).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler