Bakan Arslan Temel Atma Töreni İçin Kars’a Geldi

Bakan Arslan Temel Atma Töreni İçin Kars’a Geldi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Karakurt Erzurum İl Sınırı 2. Kısım Yolu Temel Atma Töreni ve 3. Uluslararası Ebul Hasan Harakani Sempozyumu için bugün Kars’a geldi.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Özel uçakla Kars’a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Kars Milletvekili Selahattin Beyribey’i Kars Harakani Havalimanına Vali Rahmi Doğan, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Rektör Prof. Dr. Sami Özcan, Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, protokol üyeleri ve partililer karşıladı.

Bakan Arslan daha sonra karayoluyla Karakurt Erzurum İl Sınırı 2. Kısım Yolu Temel Atma Törenine katılmak üzere Sarıkamış’a hareket etti.

bakan-arslan-temel-atma-toreni-icin-kars’a-geldi-(1).jpgbakan-arslan-temel-atma-toreni-icin-kars’a-geldi-(2).jpgbakan-arslan-temel-atma-toreni-icin-kars’a-geldi-(3).jpgbakan-arslan-temel-atma-toreni-icin-kars’a-geldi-(4).jpgbakan-arslan-temel-atma-toreni-icin-kars’a-geldi-(5).jpgbakan-arslan-temel-atma-toreni-icin-kars’a-geldi-(6).jpgbakan-arslan-temel-atma-toreni-icin-kars’a-geldi-(7).jpgbakan-arslan-temel-atma-toreni-icin-kars’a-geldi-(8).jpgbakan-arslan-temel-atma-toreni-icin-kars’a-geldi-(9).jpgbakan-arslan-temel-atma-toreni-icin-kars’a-geldi-(10).jpgbakan-arslan-temel-atma-toreni-icin-kars’a-geldi-(11).jpgbakan-arslan-temel-atma-toreni-icin-kars’a-geldi-(12).jpgbakan-arslan-temel-atma-toreni-icin-kars’a-geldi-(13).jpgbakan-arslan-temel-atma-toreni-icin-kars’a-geldi-(14).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler