Bakan Arslan: Türk Polisi Gece-Gündüz Demeden Şehit Olmak Pahasına Mücadele Veriyor

Bakan Arslan: Türk Polisi Gece-Gündüz Demeden Şehit Olmak Pahasına Mücadele Veriyor

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Türk Polis Teşkilatı'nın 172’nci kuruluş yıl dönümü nedeniyle Kars Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars’a temel atma ve açılışlar için gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Türk Polis Teşkilatı'nın 172’nci kuruluş yıl dönümü nedeniyle Kars Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret etti.

Kars İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve ekibi Kars Emniyet Müdürlüğü girişinde Bakan Arslan’ı karşılayarak ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdiler. Bakan Arslan, Emniyet Müdürlüğü şeref defterini imzaladıktan sonra İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’ı makamında ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman Bakan Arslan’ın Kars’ta olmasının kendilerine güç verdiğini ifade ederek, “Şahsım ve teşkilatım adına kuruluş günümüz münasebetiyle buraya gelerek şeref verdiniz. Bizde bütün Kars halkı olarak, Karslılar gibi sizin burada olmanızdan şeref duyuyoruz, bize güç veriyor. Tekrar şahsım ve teşkilatım adına hoş geldiniz diliyor, saygılar sunuyorum.” dedi.

Kars’tan ülke genelinde görev yapan tüm Polis Teşkilatının Polis Haftasını kutlayan Bakan Arslan, “Polis Teşkilatımızın 172’nci kuruluş yıl dönümü, inşallah nice 172’lere ve Allah’ın izniyle Polis Teşkilatım, Silahlı Kuvvetlerimizin daha doğrusu ülkemizin her neferinin bir güvenlik kuvvetleri mensubu bir silahlı kuvvetleri mensubu olduğu düşüncesiyle bu milletin, bu istikrarı, birliği ve beraberliği olduğu sürece inşallah sonsuza kadar devam edecektir. Hem ülkemizin yaşaması hem teşkilatımızın yaşaması anlamında bende bu vesile ile tekrar Polis Teşkilatımızın 172’nci kuruluş yıl dönümünü elbette ki sizin nezdiniz ama herkese ileterek tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Bakan Arslan, Türk Polisinin gerek içerde, gerek dışarda önemli bir görev ifa ettiğini belirterek, “Bunu dünde gördük, bugünde görüyoruz. Çok önemli bir coğrafyada yaşıyoruz, çok kıymetli topraklar üzerinde yaşıyoruz, çünkü ecdadın kanıyla sulayıp şehit oldu ve bize bıraktığı vatan ve yurt üzerinde yaşıyoruz. Bunun kıymetini biliyoruz, sizler biliyorsunuz o yüzden bir kere daha müteşekkirim ki teşkilatımızla birlikte diğer güvenlik güçlerimizle birlikte ülkemizin bekası istiklali ve istikbali için gece gündüz demeden her yerde şehit olmak pahasına mücadele veriyorsunuz ve daha da önemlisi artık sınırlar kalktı sadece ülke içerisinde değil ülke dışında da eğer ülkenize yönelik bir müdahale, bir sivrisinek üreten merkez varsa bataklığı kurutmak adına da ülkenin dışında da olağanüstü mücadele ile bekamız ve istikbalimiz için mücadele ediyorsunuz hatta başka coğrafyadaki insanların huzuru için de ha keza aynı mücadele devam ediyor. Bu konuda bir kere daha sizleri tebrik ediyoruz, teşekkür ediyoruz, nice 172 yıllara diyoruz ve özellikle de Kars’ta da ekibinizle birlikte sayın Valimizin riyasetinde çok önemli bir mücadele veriyorsunuz. Kars’ın serhat şehrinin aynı zamanda huzur şehri olması adına olağanüstü bir mücadele var, arkadaşların gayreti var, hepsine şahit oluyoruz o yüzden de Kars’ımız adına hemşerilerimiz adına çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bakan Arslan'a Emniyet Müdürlüğü ziyaretinde Kars Valisi Rahmi Doğan, Milletvekili Selahattin Beyribey, Jandarma Alay Komutanı Albay Serdar Güngör, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın eşlik etti.

bakan-arslan-turk-polisi-gece-gunduz-demeden-sehit-olmak-pahasina-mucadele-veriyor-(13).jpgbakan-arslan-turk-polisi-gece-gunduz-demeden-sehit-olmak-pahasina-mucadele-veriyor-(1).jpgbakan-arslan-turk-polisi-gece-gunduz-demeden-sehit-olmak-pahasina-mucadele-veriyor-(2).jpgbakan-arslan-turk-polisi-gece-gunduz-demeden-sehit-olmak-pahasina-mucadele-veriyor-(3).jpgbakan-arslan-turk-polisi-gece-gunduz-demeden-sehit-olmak-pahasina-mucadele-veriyor-(4)-003.jpgbakan-arslan-turk-polisi-gece-gunduz-demeden-sehit-olmak-pahasina-mucadele-veriyor-(5)-001.jpgbakan-arslan-turk-polisi-gece-gunduz-demeden-sehit-olmak-pahasina-mucadele-veriyor-(6)-002.jpgbakan-arslan-turk-polisi-gece-gunduz-demeden-sehit-olmak-pahasina-mucadele-veriyor-(7)-002.jpgbakan-arslan-turk-polisi-gece-gunduz-demeden-sehit-olmak-pahasina-mucadele-veriyor-(8).jpgbakan-arslan-turk-polisi-gece-gunduz-demeden-sehit-olmak-pahasina-mucadele-veriyor-(9).jpgbakan-arslan-turk-polisi-gece-gunduz-demeden-sehit-olmak-pahasina-mucadele-veriyor-(10).jpgbakan-arslan-turk-polisi-gece-gunduz-demeden-sehit-olmak-pahasina-mucadele-veriyor-(11).jpgbakan-arslan-turk-polisi-gece-gunduz-demeden-sehit-olmak-pahasina-mucadele-veriyor-(12).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler