Bakan Arslan'a fahri doktora tevdi edildi

Bakan Arslan'a fahri doktora tevdi edildi

Piri Reis Üniversitesi'nce Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a fahri doktora tevdi edilmesi dolayısıyla tören düzenlendi.

Törene Bakan Arslan'ın yanı sıra İstanbul Valisi Vasip Şahin, Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oral Erdoğan, Piri Reis Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Metin Kalkavan, Bakan Arslan'ın üniversiteden hocası ve Piri Reis Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Osman Kamil Sağ, çok sayıda öğretim görevlisi ile öğrenciler katıldı.

Fahri doktor unvanı tevdi edilen Bakan Arslan'ın cübbesini, rektör Erdoğan, Metin Kalkavan ve Bakan Arslan'ın eşi Habibe Arslan birlikte giydirdi.

Aldığı fahri doktora payesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Arslan, herkese teşekkür etti.

bakan-arslana-fahri-doktora-tevdi-edildi-(1).jpgbakan-arslana-fahri-doktora-tevdi-edildi-(2).jpgbakan-arslana-fahri-doktora-tevdi-edildi-(3).jpgbakan-arslana-fahri-doktora-tevdi-edildi-(4).jpgbakan-arslana-fahri-doktora-tevdi-edildi-(5).jpgbakan-arslana-fahri-doktora-tevdi-edildi-(6).jpgbakan-arslana-fahri-doktora-tevdi-edildi-(7).jpgbakan-arslana-fahri-doktora-tevdi-edildi-(8).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler