Bakan Arslan’a İlk Kutlama Kars Ekibinden!

Bakan Arslan’a İlk Kutlama Kars Ekibinden!

Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı görevine atanmasını ilk kutlayan Kars ekibi oldu.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com ( Özel Haber )

Başbakan Binali Yıldırım’dan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı görevini devralan Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ı ise Kars’tan giden bir ekip yalnız bırakmayarak, yeni görevini kutladılar. 

AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey'in yanı sıra AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın’ın önderliğinde Kars ekibinde; Sarıkamış İlçe Başkanı Serkan Aykul, Kadın Kolları Başkanı Nurgül Güner, Gençlik Kolları Başkanı Tolgahan Reis, Mali İşler Birim Başkanı Sefer Özabay, Karslı İşadamı Ali Karadeniz, İşadamı Erkan Aras ve Karslı İşadamı Gazeteci-Yazar Yargıç Harmankaya yer aldı.

İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın AK Parti Genel Başkan Adaylığının açıklandığı ilk dakikalardan itibaren kulis çalışmalarını yakından takip eden Kars Manşet, Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olma ihtimalinin büyük oranda olumlu sonuçlar alarak kamuoyu ile paylaştı. AK Parti Genel Kongresi’nde Başkan seçilerek Başbakan koltuğuna oturan Binali Yıldırım’ın yeni kabinesini açıklamasının ardından Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olarak atayarak Kars Manşet’in kulis çalışmalarını doğruladı.

bakan-arslan’a-ilk-kutlama-kars-ekibinden!-(1)-001.jpg

bakan-arslan’a-ilk-kutlama-kars-ekibinden!-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler