Bakan Arslan'dan ''Güçlü Türkiye İçin Evet' Kampanyasına Destek

Bakan Arslan'dan ''Güçlü Türkiye İçin Evet' Kampanyasına Destek

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan 'sen de varmısın' çağrısında "evet" diyerek destek verirken, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'a "Sende var mısın?" sorusunu sordu.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Anayasa değişikliği referandumu için spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in sosyal medyada başlattığı ''Güçlü Türkiye İçin Evet' kampanyasına katılım çığ gibi büyüyor.

Bursa Osmangazi Belediyesi bu kampanyaya katılarak 'EVET' demesinin ardından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'dan bir açıklama geldi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, bir açıklama yaparak, "Bursa Osmangazi Belediyesi Belediye iken benim ekibim. Elbetteki bende varım. İstikrarlı güçlü bir Türkiye için, birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde hedeflerimize erişmek için hep beraber bende varım, bizde varız diyoruz." dedi. 

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'a soru soran Bakan Arslan, "Ve biliyorum ki Milli Savunma Bakanımız Fikri Işık’da var, ancak yinede sormak istiyorum değerli Bakanım sizde var mısınız?” ifadesini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler