Bakan Arslan’dan Karslı Gaziye Ziyaret

Bakan Arslan’dan Karslı Gaziye Ziyaret

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kars’ın Boğatepe Köyü doğumlu olan hemşerisi Karatan’ı tedavi gördüğü Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret etti.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde helikopterden açılan ateşle ağır yaralanan Adalet Partisi eski Trabzon Milletvekili Ömer Usta’nın torunu Emrah Karatan’ı ziyaret etti. Arslan, “Sizin dik duruşunuz, ferasetiniz saye sinde hainlere büyük bir ders verdik” dedi.

Bakan Arslan, Kars’ın Boğatepe Köyü doğumlu olan hemşerisi Karatan’ı tedavi gördüğü Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret etti. Karatan’ın sağlık durumuna ilişkin önce bilgi alan Bakan Arslan, geçmiş olsun dileklerini iletti. Arslan, “Milletimizin ülkesine ve iradesine kararlı bir şekilde sahip çıkması karşısında, darbecilerin ne silahları, ne tankları, ne helikopterleri, ne uçakları işe yaramamıştır. Şer çetesi mensuplarının teşebbüsleri, milletin iradesi, tüm kurumlarıyla devletin kararlılığı karşısında başarısız olmuştur. Ancak şunu da bilin ki; bunların hesabı sorulacaktır” dedi. Dualarının demokrasi gazileri ile olduğunu ifade eden Bakan Arslan, tüm vatandaşların 15 Temmuz darbe girişimi sırasında gösterdiği dik duruş ile dünyaya bir ders verdiğinin altını çizdi. Arslan, “81 vilayette olduğu gibi Karslı hemşerilerim de iradesine, demokrasisine, geleceğine sahip çıkmak için, aynı duyguyla, aynı heyecanla, aynı kararlılıkla bir araya gelmiş, vatanı için görevini layıkıyla yerine getirmiştir. Sizin dik duruşunuz, ferasetiniz saye sinde hainlere büyük bir ders verdik. Bu gerçek vatanseverliktir. Allah sizden razı olsun, duacıyız. Vefat edenler şehit, sizler de gazisiniz" diye konuştu.

bakan-arslan’dan-demokrasi-gazisi-karsli-karatan’a-ziyaret-(1).jpgbakan-arslan’dan-demokrasi-gazisi-karsli-karatan’a-ziyaret-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler