Bakan Arslan’dan Kars'ta Çifte Ziyaret

Bakan Arslan’dan Kars'ta Çifte Ziyaret

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, son kararname ile Kars’a Emniyet Müdürü olan Ümit Bitirik’in yeni görevini ve tüm emniyet teşkilatının Kurban Bayramını kutladı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Bakan Arslan Kars Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, güvenlik güçlerinin bayramını kutladı.

Partisinin Bayramlaşma törenine katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, törenin ardından Kars Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Şeref defterini imzalayan Bakan Arslan daha sonra Emniyet Müdürü Ümit Bitirik’in makamına geçti. Burada Bitirik, Bakan Arslan’a “Hoş geldiniz sayın Bakanım” dedikten sonra Bakan Arslan, görevlerin kişi ile kayin olmadığını söyledi.

Önemli olanın bir görev aldıktan sonra onu layıkıyla yerine getirmek olduğunun altını çizen Bakan Arslan, “Bir önceki Emniyet Müdürümüz Faruk bey, Kars için bölge için yaptığı hizmetlere teşekkür ederken, yeni müdürümüze de hayırlı uğurlu olsun diliyoruz. Eminiz ki daha önce yaptığınız hizmetler gibi Kars’a da çok güzel hizmetler yapacaksınız. Günün sonunda da inşallah Karslı da biz de sizleri bu yaptığınız hizmetlerle hem yad edeceğiz, hem teşekkür edeceğiz ve alacağınız yeni görevlerde de başarılar dileyeceğiz, ona hiç şüphe yok. Bu vesile ile tekrar hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Bugün bayram malumunuz. Sizin nezdinizde Kars’ta, ilçelerinde görev yapan bütün emniyet mensubu arkadaşlarımızın bayramını kutluyoruz, tebrik ediyoruz, teşekkür ediyoruz, başarı diliyoruz. Bunu sadece Kars ile sınırlı tutarsak bir eksiklik olur, ülkemizin her yerinde ister güvenlik güçlerimizin ister silahlı kuvvetlerimizin ister güvenlik korucularımız ülkenin istikbali ve istiklali için olağanüstü bir mücadele veriyorlar. İçerde huzurumuz, barışımız, kardeşliğimiz, birliğimiz, beraberliğimiz için can si parene bir görev yapıyorlar. Aynı görev anlayışını eğer bir tehlike sınırlarımız dışından geliyorsa bataklığı orada kurutmak adına aynı görev anlayışıyla orada da bir mücadele veriyorlar. Yine ülke uğruna şehit olmayı göze alarak bir mücadele yapıyorlar, o yüzden onlara da kolaylıklar diliyoruz, teşekkürler ediyoruz. Sizin nezdinizde bütün arkadaşların tekrar bayramını kutluyorum.” 

Bakan Arslan Emniyet Müdürlüğü çıkışta kendisini bekleyen polislerle tek tek bayramlaştı.

bakan-arslan’dan-karsta-cifte-ziyaret-(1).jpgbakan-arslan’dan-karsta-cifte-ziyaret-(2).jpgbakan-arslan’dan-karsta-cifte-ziyaret-(3).jpgbakan-arslan’dan-karsta-cifte-ziyaret-(4).jpgbakan-arslan’dan-karsta-cifte-ziyaret-(5).jpgbakan-arslan’dan-karsta-cifte-ziyaret-(6).jpgbakan-arslan’dan-karsta-cifte-ziyaret-(7).jpgbakan-arslan’dan-karsta-cifte-ziyaret-(8).jpgbakan-arslan’dan-karsta-cifte-ziyaret-(9).jpgbakan-arslan’dan-karsta-cifte-ziyaret-(10).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler