Bakan Arslan’ın Yarınki Kars Programı Açıklandı

Bakan Arslan’ın Yarınki Kars Programı Açıklandı

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın yarın Kars’a geleceğini belirterek tüm Kars halkını yarın Harakani Havalimanı'na davet etti.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın yarın Kars’a geleceği haberinin Kars’ta coşku yarattığını kaydederek, tüm Kars halkını sabah saatlerinde Kars’ta olacak olan Bakan Arslan’ı karşılamak için Harakani Havalimanı’na davet etti.

‘Allah nasip ederse Sayın Bakanımız Ahmet Arslan yarın Kars’a geliyor. Özel uçakla Esenboğa Havalimanı’ndan Kars’a gelecek olan Sayın Bakanımızın ilk konuşmasını havalimanında gerçekleştirmesini bekliyoruz.’ diyen Çalkın, “ Yarın tüm hemşerilerimizi Sayın Bakanımız Ahmet Arslan’ı karşılamaya bekliyoruz. Bugün Türkiye’de en önemli Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı görevini göğüsleyen hemşerimiz Sayın Ahmet Arslan’ı inşallah coşkulu bir şekilde karşılayacağız.” şeklinde konuştu.

Bu ziyaretinBakan Arslan’ın Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olması sonrasında Kars’a gerçekleştireceği ilk ziyaret olduğunu hatırlatan Çalkın, yarınki programın akışını ve ziyaret edilecek yerler hakkında da bilgiler verdi.

BTK ZİYARET EDİLECEK!

Yarınki programın oldukça yoğun olacağının altını çizen Çalkın, şunları söyledi; “Bu Sayın Bakanımızın ilk ziyareti olduğu için oldukça yoğun bir program olacak. Tabi bundan sonra Sayın Bakanımız sık sık kendi şehrinde, bölgesinde olacaktır ama yarınki programla birçok ziyaret söz konusu olacak. İlk olarak Valilik ve il teşkilatı ziyareti sonrasında, belediyeyi ardından Manevi değerimiz Ebu’l Hasan Harakani’nin türbesi ziyaret edilecek. Nasip olursa özel bir müessesenin de Sayın Bakanımızın katılımlarıyla açılışı gerçekleştirilecek. Bunların dışında Sayın Bakanımız Bakü Tiflis Kars Demiryolu projesi yerinde incelenecek ve alanda açıklamalarda bulunacak.”

BAKAN ARSLAN BABA OCAĞINA GİDECEK

Bakan Arslan’ın baba ocağını da ziyaret edeceğini belirten Çalkın, “Son olarak baba ocağı Kağızman’a geçilecek ve burada da kurum ve özel ziyaretler gerçekleştirilecek. Kağızman için çok önemli olan Kesikköprü denilen yol tamamlandı. Kağızman için oldukça önemli olan bu alan ziyaret edilerek, Selim ilçemizdeki şantiye alanına geçilecek. Oradaki incelemelerin ardından Sayın Bakanımız Ahmet Arslan’ın ilk Kars ziyareti sona erecek.” İfadelerini kullandı.

Program : Halka Hitap

Saat        : 08.30 

Yer          : Kars Harakani Havaalanı

Program : Valilik Ziyareti

Saat        : 10.05 

Yer          : Kars Valiliği

Program : İl Başkanlığı Ziyareti

Saat        : 11.15 

Yer          : AK Parti Kars İl Başkanlığı

Program : Kars Belediyesi Ziyareti

Saat        : 12.00 

Yer          : Kars Belediye Başkanlığı

Program : Arpaçay Belediyesi Ziyareti

Saat        : 13.20

Yer          : Arpaçay Belediye Başkanlığı

Program : BTK Şantiye Ziyareti

Saat        : 14.25

Program : Kağızman’da Halka hitap

Saat        : 16.30 

Program : Kesikköprü Ziyareti

Saat        : 17.40

karsmanset / kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler