Bakan Avcı’dan Kars Standına Ziyaret

Bakan Avcı’dan Kars Standına Ziyaret

Bu yıl 21’ncisi düzenlenen EMITT 2017 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında Kars Standı ön plana çıktı. Fuar alanındaki stantları gezen Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın Kars Standına konuk oldu.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında gerçekleştirilen ve 81 ilin tanıtımda yarıştığı organizasyonda Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA)’nın desteği ile Kars Valiliği, Kars Belediye Başkanlığı, Kars Ticaret ve Sanayi Odası, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ve KARSOD Turizm Birliği tarafından 12’nci holde ve Sarıkamış İlçesi ise 2’nci holde kurulan stantta Kars’ın tanıtımı yapıldı. Fuarın 3’üncü gününde stant alanlarını gezen Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Kars standını gezerek Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay’dan bilgi aldı. Kars yöresel yiyeceklerinden tadan Bakan Avcı’ya el işlemeli Kars Kalesi heykeli hediye edildi. Kars Standında hatıra fotoğrafı çektiren Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı "İnşallah turizm ve diğer alanlarda da bu tür karanlık veya kötümser tahminlerin tutmadığını, milletin ve Türkiye'nin şaşırtmaya devam edeceğini hep birlikte görürüz" dedi. 

bakan-avci’dan-kars-standina-ziyaret-(3).jpgbakan-avci’dan-kars-standina-ziyaret-(1).jpgbakan-avci’dan-kars-standina-ziyaret-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler