Bakan Eroğlu: Biz Milletimize Güveniyoruz

Bakan Eroğlu: Biz Milletimize Güveniyoruz

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Bakan Eroğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile birlikte Faikbey Caddesi üzerindeki Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına katıldı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, burada kendilerini karşılayan kalabalığa hitaben bir konuşma yaparak, “PKK, FETÖ ve PYD ‘hayır’ diyor. Alçak terör örgütü çete başı o Pensilvanya’daki hain ‘hayır’ diyor. Hayırcıların kayığına binenler, o kayık hedefe ulaşamaz, su alır batar. Kars’ı hükümetimiz çok önemsiyor. Başbakanımız ‘Serhat şehri için ne gerekiyorsa yapın’ diye bir talimat verdi. Karslılar ne talep ederse ‘Evet’ diyoruz ama 16 Nisan’da ‘Evet’ sırası sizde. Çünkü milletimizin geleceği, devletimizin istikbali açısından 16 Nisanda ‘evet’ diyeceğiz, Evet için bir sürü sebep var ama ‘hayır’ için bir sebep yok. ‘Söz de karar da milletindir’ dedik. Biz milletimize güveniyoruz.” dedi.

Bakan Arslan ise Başbakan Binali Yıldırım’ın Kars mitingine ilgisinden dolayı Karslı hemşerine teşekkür ederek “Milletin, ülkesinin ve çocuklarının geleceği için 16 Nisan’da ‘Evet’ diyecektir. İnşallah 16 Nisan’da bütün dünya rahatsız olduğu, istemediği kararın Kars’tan da Türkiye’den de çıkacağını görecek. Milletimiz 15 yıldır desteğini kesintisiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’a veriyor. Onlar da sizden aldığı güçle birçok hizmet yapıyorlar. ‘16 Nisan bir parti seçimi değildir, çocuğuma torunuma sahip çıkacağım’ deyip burada olan herkese çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

bakan-eroglu-biz-milletimize-guveniyoruz-(1).jpgbakan-eroglu-biz-milletimize-guveniyoruz-(2).jpgbakan-eroglu-biz-milletimize-guveniyoruz-(3).jpgbakan-eroglu-biz-milletimize-guveniyoruz-(4).jpgbakan-eroglu-biz-milletimize-guveniyoruz-(5).jpgbakan-eroglu-biz-milletimize-guveniyoruz-(6).jpgbakan-eroglu-biz-milletimize-guveniyoruz-(7).jpgbakan-eroglu-biz-milletimize-guveniyoruz-(8).jpgbakan-eroglu-biz-milletimize-guveniyoruz-(9).jpgbakan-eroglu-biz-milletimize-guveniyoruz-(10).jpgbakan-eroglu-biz-milletimize-guveniyoruz-(11).jpgbakan-eroglu-biz-milletimize-guveniyoruz-(12).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler