Bakan Karaismailoğlu Kars’a geldi

Bakan Karaismailoğlu Kars’a geldi

Bakan Karaismailoğlu, bir dizi ziyaret ve açılışta bulunmak için Kars’a geldi.

Volkan KARABAĞ

Özel uçakla Kars’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu Harakani Havalimanında 65. Hükümet Ulaştırma Bakanı, Ak Parti MKYK Üyesi, Kars Milletvekili Ahmet Arslan ve Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı, Kars Milletvekili Prof.Dr. Yunus Kılıç, Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın karşıladı.

Kars’a gelen Bakan Karaismailoğlu, ilk olarak Kars Valiliğini ziyaret etti. Valilik önünde ise Bakan Karaismailoğlu’nun Vali Yardımcısı Mehmet Zahid Doğu, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ve İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan karşıladı.

Bakan Karaismailoğlu, Bakanlık tarafından Kars’ta yapılan ve yapımı planlanan çalışmalarla ilgili toplantı gerçekleştirdi. Valilik ziyaretinde Şeref Defterini imzalayan Bakan Karaismailoğlu daha sonra Vali Öksüz’den yatırımlar hakkında brifing aldı.

Daha sonra Kars Lojistik Merkezinde incelemelerde bulunacak olan Bakan Karaismailoğlu, son olarak Kars’ın ulaşım ağına güç katacak olan Sarıkamış-Karakurt-Horasan Bölünmüş yolunun resmi açılışını gerçekleştirmek üzere Sarıkamış’a geçecek.

bakan-karaismailoglu-kars’a-geldi-(1).jpgbakan-karaismailoglu-kars’a-geldi-(2).jpgbakan-karaismailoglu-kars’a-geldi-(3).jpgbakan-karaismailoglu-kars’a-geldi-(4).jpgbakan-karaismailoglu-kars’a-geldi-(5).jpgbakan-karaismailoglu-kars’a-geldi-(6).jpgbakan-karaismailoglu-kars’a-geldi-(7).jpgbakan-karaismailoglu-kars’a-geldi-(8).jpgbakan-karaismailoglu-kars’a-geldi-(9).jpgbakan-karaismailoglu-kars’a-geldi-(10).jpgbakan-karaismailoglu-kars’a-geldi-(11).jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler