Bakan Kılıç Kars Standında

Bakan Kılıç Kars Standında

Gençlik Merkezi Günleri kapsamında Bakan Kılıç Kars standını ziyaret etti.

Bakan Kılıç Kars Standında

Gençlik Merkezi Günleri kapsamında Bakan Kılıç Kars standını ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 18-19-20 Kasım tarihlerinde Ankara’da düzenlenen Gençlik Merkezi Günleri sona erdi. Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’ın katılımıyla gerçekleştirilen organizasyona Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarımız Faruk Özçelik, Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Sinan Aksu, Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Gürsel Polat katıldı.

Etkinlik kapsamında hem Kars Gençlik Merkezleri’nin faaliyetlerinin yer aldığı hem de Kars İline özgü yiyecek, el işi, görsel sanatlar, halkoyunları ve müziklerini tanıtıldığı stant kuruldu. Bakanımız Akif Çağatay Kılıç ikinci gün Kars Gençlik Merkezleri standına gelerek incelemelerde bulundu. Gençlik Merkezlerimizin faaliyetleri hakkında bilgi alan Bakanımıza Gençlik Merkezi Müdürümüz Müslüm Kılıçoğlu tarafından Kars’a özgü el işlemesi seccadenin yanı sıra yine Kars’a özgü ikramlar takdim edildi.

Başta Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarımız Faruk Özçelik, Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Sinan Aksu, Kars standını ziyaret etti. Üç gün boyunca açık olan etkinlik kapsamında Murat Kekilli ve Uğur Işılak’ın konserlerinin  yanı sıra tiyatro, halkoyunları ve türkü etkinlikleri düzenlenerek Gençlik merkezleri tanıtılmış oldu. kha

Önceki ve Sonraki Haberler