Bakan Kurum’dan Kars'a konut müjdesi

Bakan Kurum’dan Kars'a konut müjdesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kars'a 300 konut yapacaklarını ve vatandaşların kira öder gibi ev sahibi olacağını söyledi.

Kars'ın mert insanların bulunduğu şehitler diyarı bir şehir olduğunu söyleyen Bakan Kurum, 31 Mart'ın gönül belediyeciliği seçimi olduğunu belirterek, ecdadın Kürt'ü, Laz'ı, Çerkez'i, Türk'ü, dili, ırkı ne olursa olsun insanın gönlüne girme nasihatinde bulunduğunu dile getirdi.

İnsana hizmet etme aşkıyla gece gündüz demeden çalıştıklarını aktaran Kurum, "Şehirlerdeki yaşam kalitesini yükseltmek, marka şehirler yapmak adına da projeleri geliştirmek istiyoruz. Kars bu noktada bizim bu bölgedeki en önemli potansiyelimiz. Kars, yüreğimizde ayrı bir yeri olan şehrimiz. Çünkü baktığınızda ilk şeref madalyası Kars şehrine verilmiştir. Kars o yüzden İstiklal demektir, bağımsızlık demektir." diye konuştu.

Kars'a 300 konut yapacaklarını ve vatandaşların kira öder gibi ev sahibi olacağını da aktaran Kurum, "31 Mart'a 15 günden az bir süre kaldı. Artık bu süreçte kapı kapı gezeceğiz. Bütün kardeşlerimize projelerimizi anlatacağız ve tüm kalplere, gönüllere gireceğiz. İnşallah 31 Mart akşamı buradan yeni bir zafer duyacağız." ifadelerini kullandı.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler