Bakan Özlü Harakani Türbesini ziyaret etti

Bakan Özlü Harakani Türbesini ziyaret etti

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Ebu'l Hasan Harakani Türbesini ziyaret ederek dua etti.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kars’a gelen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Kars Valisi Rahmi Doğan, Milletvekili Selahattin Beyribey, İl Başkanı Adem Çalkın ve diğer protokol üyeleriyle birlikte Ebu'l Hasan Harakani Türbesini ziyaret ederek dua etti.

Bakan Özlü daha sonra İlim Yayma Cemiyeti Kars şubesini ziyaret ederek, çocuklara yönelik verdikleri başarılı kurslardan dolayı şube yönetimini tebrik ettik.

Kars Organize Sanayi Bölgesi’nde kaşar ve gravyer peynir gibi süt ürünleri üretimi yapan Sadioğlu ve Sersüt firmalarını da ziyaret eden Bakan Özlü, firma yetkililerinin istek ve taleplerini dinledi.

bakan-ozlu-harakani-turbesini-ziyaret-etti-(1).jpgbakan-ozlu-harakani-turbesini-ziyaret-etti-(2).jpgbakan-ozlu-harakani-turbesini-ziyaret-etti-(3).jpgbakan-ozlu-harakani-turbesini-ziyaret-etti-(4).jpgbakan-ozlu-harakani-turbesini-ziyaret-etti-(5).jpgbakan-ozlu-harakani-turbesini-ziyaret-etti-(6).jpgbakan-ozlu-harakani-turbesini-ziyaret-etti-(7).jpgbakan-ozlu-harakani-turbesini-ziyaret-etti-(8).jpgbakan-ozlu-harakani-turbesini-ziyaret-etti-(9).jpgbakan-ozlu-harakani-turbesini-ziyaret-etti-(10).jpgbakan-ozlu-harakani-turbesini-ziyaret-etti-(11).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler