Bakan Selçuk Kars’ta öğrencilerin sorularını yanıtladı

Bakan Selçuk Kars’ta öğrencilerin sorularını yanıtladı

Kars’ta Müzik Sınıflarının Alt Yapısını Destekleme Kampanyasının lansmanına katılan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Cevriye Tatış Ortaokulunda düzenlenen Müzik Sınıflarının Alt Yapısını Destekleme Kampanyasının lansmanına katılan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Sanatçı Yavuz Bingöl, 65. dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç ile  birlikte 5/C ve 6/C sınıflarını ziyaret etti.

Öğrencilerin "Boyunuz kaç?", "İngilzice biliyor musunuz?", "Bağlama sınıfı açtınız, bağlama çalmayı biliyor musunuz?", "Nasıl Bakan oldunuz?", "Akıllı tahta istiyoruz" sorularını yanıtlayan Bakan Selçuk, daha sonra sıraya oturarak öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

bakan-selcuk-kars’ta-ogrencilerin-sorularini-yanitladi-(1).jpgbakan-selcuk-kars’ta-ogrencilerin-sorularini-yanitladi-(2).jpgbakan-selcuk-kars’ta-ogrencilerin-sorularini-yanitladi-(3).jpgbakan-selcuk-kars’ta-ogrencilerin-sorularini-yanitladi-(4).jpgbakan-selcuk-kars’ta-ogrencilerin-sorularini-yanitladi-(5).jpgbakan-selcuk-kars’ta-ogrencilerin-sorularini-yanitladi-(6).jpgbakan-selcuk-kars’ta-ogrencilerin-sorularini-yanitladi-(7).jpgbakan-selcuk-kars’ta-ogrencilerin-sorularini-yanitladi-(8).jpgbakan-selcuk-kars’ta-ogrencilerin-sorularini-yanitladi-(9).jpgbakan-selcuk-kars’ta-ogrencilerin-sorularini-yanitladi-(10).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler