Bakan Talimat Verdi, Kars Valisi Uyguladı!

Bakan Talimat Verdi, Kars Valisi Uyguladı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Valilere vatandaşlar ve muhtarlarla aylık toplantı yapılması talimat vermesi üzerine harekete geçen Kars Valisi Rahmi Doğan, ilk toplantıyı Kars'ın Akyaka ilçesinde düzenleyerek muhtarlarla bir araya geldi.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzalı genelgenin Kars Valiliğine ulaşmasının ardından çalışmalara başlayan Kars Valisi Rahmi Doğan, Kars'ın Akyaka İlçesinde muhtarlarla bir araya geldi. Öte yandan Vali Rahmi Doğan'ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun verdiği talimat doğrultusunda her ay farklı ilçede muhtarlarla bir araya egleceği öğrenildi.

Kars Valisi Rahmi Doğan, ilk önce Akyaka Kaymakamlığını ziyaret ederek Akyaka Kaymakamı Muhammed Kaya’dan brifing aldı. Brifingin ardından Kaymakamlık Toplantı Salonunda Akyaka’ya bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Vali Doğan, muhtarlardan köylerinin sorunlarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini dinleyerek, İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliğince köylerde yapılmakta olan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili olarak muhtarlara bilgi verdi. 

Muhtarlar toplantısının ardından Şehit Piyade Üsteğmen Tayfun Sümer Sınır Karakolu’nu ziyaret eden Vali Doğan, 25.Hudut Tugay Komutan Yardımcısı Piyade Albay Volkan Akay’dan brifing aldı. Vali Doğan, Türkiye-Ermenistan sınır hattında da incelemelerde bulunarak, karakolda görevli askerlerle bir süre sohbet etti. 

Vali Doğan, karakol ziyaretinin ardından Akyaka ilçesine dönüşünde Demirkent Köyü İlkokulu öğrencileriyle bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Daha sonra Akyaka Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Doğan'a, Akyaka Belediye Başkanı Muhammet Toptaş tarafından Akyaka Belediyesince yapılan çalışmalar hakkında bilgi sunuldu.

Vali Rahmi Doğan’ın Akyaka ziyaretine Akyaka Kaymakamı Muhammed Kaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu, Akyaka Belediye Başkanı Muhammet Toptaş, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun eşlik etti.

bakan-talimat-verdi,-kars-valisi-uyguladi!-(1).jpgbakan-talimat-verdi,-kars-valisi-uyguladi!-(2).jpgbakan-talimat-verdi,-kars-valisi-uyguladi!-(3).jpgbakan-talimat-verdi,-kars-valisi-uyguladi!-(4).jpgbakan-talimat-verdi,-kars-valisi-uyguladi!-(5).jpgbakan-talimat-verdi,-kars-valisi-uyguladi!-(6).jpgbakan-talimat-verdi,-kars-valisi-uyguladi!-(7).jpgbakan-talimat-verdi,-kars-valisi-uyguladi!-(8).jpgbakan-talimat-verdi,-kars-valisi-uyguladi!-(9).jpgbakan-talimat-verdi,-kars-valisi-uyguladi!-(11).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler