Bakan Yardımcısı Ersoy ve Orgeneral Çetin Kars’ta!

Bakan Yardımcısı Ersoy ve Orgeneral Çetin Kars’ta!

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin bazı temaslarda bulunmak için Kars’a geldi.

Volkan KARABAĞ

Bölgede güvenlik ve asayiş konuları ile ilgili incelemede bulunan Ersoy ve Çetin, Erzurum ve Ardahan’ı ziyaret ettikten sonra Kars’a da geldi.

Kars Valiliğini ziyaret eden Bakan Yardımcısı Ersoy ve Çetin, Vali Türker Öksüz tarafından karşılanmasının ardından Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı.

Basına kapalı gerçekleşen ziyaretin ardından Ersoy ve Çetin, Kars İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığını da ziyaret ederek Iğdır’a geçecek.

Valilik çıkışında gazetecilerin sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili sorusunu yanıtlayan Bakan Yardımcısı Ersoy, sokağa çıkma kısıtlamasının bu akşam saat 20:00’de başlayacağını anımsatarak, “Sürece baktığınız zaman Bilim Kurulunun tavsiyeleri, Cumhurbaşkanımızın ve kabinenin talimatları doğrultusunda İçişleri Bakanlığımızca gerekli düzenlemeler yaparak bu süreci yönetmeye çalışıyoruz. Hangi aşamada, neye ihtiyaç duyulursa, hem üretimin aksamaması hem kamu hizmetlerinin aksamaması hem de vatandaşlarımızın bu bulaşta en az zararla koronavirüs tedbirleri kapsamında her türlü tedbir alınmaya devam ediyor. Bugün bu tedbirlere ne kadar çok uyarsak, devletimizin yaptığı çağrılara ne kadar çok uyarsak, her şeyden önce başkalarına karşı saygımızı o derece göstermiş oluruz. Toplum olarak hep birlikte bu kurallara uymayı ve kendimizi korumayı, başka kardeşlerimize zarar vermemeyi ilke edinmediğimiz sürece kısıtlamaların devam etmesi doğal olarak kaçınılmaz olur. Biz bireysel anlamdaki tedbirlerimizi, önlemlerimizi ne kadar çok alır, ne kadar az vatandaşlarımızın hastanelere gitmesini sağlayabilirsek bu kısıtlamalardan da o derece çabuk kurtuluruz. Ama bugün için dünyanın her köşesinde en şiddetli bir şekilde vaka sayılarındaki artış devam ediyorken, bunları görmezden gelmek, duyarsız kalmak zaten beklenilmezdi. Bugün için de tedbirler bugünkü koşullarda önceki gün açıklandı, dün akşam saat 20:00 itibariyle uygulamaya geçti, il sokağa çıkma yasağı uygulamasını da bu akşam saat 20:00’de başlatacağız. Bütün milletimize bu beladan, salgından en az zararla atlatılmasını temenni ediyoruz. Bütün vatandaşlarımıza daha ağır yaptırımlarla ya da uygulamalarla karşılaşmamak için, hayatımızın olağan akışına biran evvel dönebilmemiz için tedbirlere uymalarını hassaten tavsiye ediyoruz." dedi.

bakan-yardimcisi-ersoy-ve-orgeneral-cetin-kars’ta!-(1).jpgbakan-yardimcisi-ersoy-ve-orgeneral-cetin-kars’ta!-(2).jpgbakan-yardimcisi-ersoy-ve-orgeneral-cetin-kars’ta!-(3).jpgbakan-yardimcisi-ersoy-ve-orgeneral-cetin-kars’ta!-(4).jpgbakan-yardimcisi-ersoy-ve-orgeneral-cetin-kars’ta!-(5).jpgbakan-yardimcisi-ersoy-ve-orgeneral-cetin-kars’ta!-(6).jpgbakan-yardimcisi-ersoy-ve-orgeneral-cetin-kars’ta!-(7).jpgbakan-yardimcisi-ersoy-ve-orgeneral-cetin-kars’ta!-(8).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler