Bakan Yılmaz: CHP Değişmeye Başladı

Bakan Yılmaz: CHP Değişmeye Başladı

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Kars Seçim Koordinasyon Merkezinde yaptığı konuşmasında, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) uzlaşma yoluna girdiğini ve CHP’nin olumlu yönde değişmeye başladığını söyledi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Kars Seçim Koordinasyon Merkezinde Kars halkı ile bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, konuşmasının ardından Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ı kendisi anons etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) uzlaşma yoluna girdiğini ve CHP’nin olumlu yönde değişmeye başladığını söyleyen Bakan Yılmaz, “Bizim adımız nedir? Adalet ve Kalkınma Partisi, kısa adımız AK Parti’dir. Şimdiye kadar Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) bize ne diyordu? AKP, hiç AK Parti ve Adalet Kalkınma Partisi demiyordu. Şimdi neye başladı? AK Parti demeye başladı. Halk oylamasının, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin adı Cumhuriyet Halk Partisi’ni olumlu yönde değiştirmeye başladı. İnşallah bu halk oylamasında 16 Nisan’da bu değişiklikler kabul edilirse Türkiye değişecek hem de olumlu bir yönde değişecek. Bu olumlu değişikliği o ‘Evet’ oylamasıyla birlikte gerçekleştirmeye var mıyız? İstikrarlı hükümetlere var mıyız? Hükümeti biz kurmak istiyoruz diyoruz var mıyız?” dedi. Bakan Yılmaz’ın ‘var mıyız?’ sorusuna ise alanda bulunan kalabalık hep bir ağızdan “Evet” yanıtını verdi.

Anayasa değişikliği Türkiye’nin önündeki zorlu dağları aşmak için getirilmiş bir anayasa değişikliği olduğunu dile getiren Bakan Yılmaz, “İnşallah bunu kabul edersek Türkiye’nin yolu aydınlık olacaktır.” ifadesini kullandı.

bakan-yilmaz-chp-degismeye-basladi-(7)-001.jpgbakan-yilmaz-chp-degismeye-basladi-(6)-001.jpgbakan-yilmaz-chp-degismeye-basladi-(1)-001.jpgbakan-yilmaz-chp-degismeye-basladi-(2)-001.jpgbakan-yilmaz-chp-degismeye-basladi-(3).jpgbakan-yilmaz-chp-degismeye-basladi-(4).jpgbakan-yilmaz-chp-degismeye-basladi-(5).jpgbakan-yilmaz-chp-degismeye-basladi-(8).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler