Bakan Yılmaz: Yol Muhabbet, Birlik Yoludur!

Bakan Yılmaz: Yol Muhabbet, Birlik Yoludur!

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Kars'ta geçirdiği bir günlük ziyaretinde il merkezi, Selim, Sarıkamış ve Kağızman'da 10 programa katıldıktan sonra AK Parti İl Teşkilatının düzenlediği yemekli toplantıyla günü noktaladı.

 Bakan Yılmaz: Yol Muhabbet, Birlik Yoludur!

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Kars’ta geçirdiği bir günlük ziyaretinde il merkezi, Selim, Sarıkamış ve Kağızman’da 10 programa katıldıktan sonra AK Parti İl Teşkilatının düzenlediği yemekli toplantıyla günü noktaladı.

MSB İsmet Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, “İnsanların birbirini sevmesi için bir çok sebep vardır. Yol muhabbet, birlik yoludur. Bizler muhabbetle meşgulüz husumete vaktimiz yok. Eğer ikilik olursa biz mesafe alamayız. Biliyorsunuz kuş iki kanadıyla uçar. Eğer iki kuşu birbirine bağlarsan 4 kanadı olur. 4 kanadı olur ama kuş mesafe alamaz. Niye? İkilik vardır da ondan. İkiliğin olduğu yerde ilerleyebilmek mümkün değildir.” dedi.

MUHALEFET ÇARESİZLİK İÇİNDE

Muhalefeti de eleştiren Bakan Yılmaz, “Halk oylamaları gösterdi ki, bu seçimde ve bundan sonraki gelecek seçimlerde de yine Tayip Erdoğan’ı iktidardan alabilmek mümkün değil. Anket sonuçlarına göre Tayip Erdoğan bu seçimde kazanacak. İşte bunun üzerine milletin talebine cevap veremeyen muhalefet, çaresizlik içerisinde. Ne yapsalar Tayip Erdoğan’ı götürebilmek mümkün değil. Ne yapacağını bilemiyor. Bu çaresizlik onları daha büyük yanlışa sevk ederken denize düşen yılana sarılır misali hukuka aykırı eylemlerden medet bekliyorlar. Bunun kendilerinin düşmüş olduğu dürüstsüzlük çukurundan çıkaracağını sanıyorlar. Oysa yanılıyorlar. AK Parti’yi halkın gönlündeki tahttan indirseler dahi kendileri itibar görecek değiller. Millet kendi gönül tahtına hak etmeyeni koymaz. Seçim sandıklarında yenemedikleri, anket sonuçlarına göre bu seçimde de yenemeyecekleri aşikar olan AK Parti’ye kara çalmanın da Allah’ın inayetiyle, sizlerin desteğiyle 30 Mart’ta alacağımız seçim sonuçları da gösterecektir ki bu plan tutmaz. Onlar sanıyorlar ki AK Parti olmasa mesele kalmayacak. Oysa AK Parti olmazsa millet yine onlara oy vermeyecek. Çünkü onların milletin gönül birliğinin frekansını yakalaması imkansız. Millet kavga edeni tutmaz. İki kelimesinden biri küfür olanı sevmez. Onlar sanıyorlar ki AK Parti sussa mesele kalmayacak. AK parti milletinin gür sesidir. AK Parti sussa milleti konuşur. Onlar sanıyorlar ki AK Parti’den kurtulsalar mesele kalmayacak. Halbu ki AK Parti’den kurtulsalar, milletin ahından kurtulamayacaklar, milletin ahından kurtulsalar tarihin hükmünden kurtulamayacaklar, tarihin hükmünden kurtulsalar, Hak’kın divanındaki Hak’kın hükmünden kurtulamayacaklar.”

SAYIN BAŞBAKAN’I MİLLET, SESSİZ MİLYONLARIN SESİ OLARAK GÖRÜYOR

Cumhuriyet’le yaşıt ünlü tarihçi Kemal Karpat’ın sözleriyle konuşmasına devam eden Bakan Yılmaz, “Yine Kemal Karpak diyor ki, bugünkü Türkiye devleti son 200 yıldır Türk devletinin en güçlü dönemindedir ve tarihin hiçbir döneminde olmadığı kadar da itibar kazandı. Bundandır ki Sayın Başbakan’ı millet, sessiz milyonların sesi olarak görüyor. Gariplerin yoldaşı olarak görüyor ve gücü milletten aldığını biliyor ve AK Parti’yle sayın Başbakan’ı desteklemeye de devam ediyor. Bu ülkeyi 21. yüzyıla taşıyacak umut AK Parti’de ve onun liderinde var. Son 10 yılda milli gelirini 3 kat arttıran, yoksulluğu azaltan, bu ülkeyi gerçek bir sosyal devlet yapan AK Parti dönemini herkes unutsa da bu millet unutmaz.” dedi.

AK PARTİ’NİN YOLU HAK’KIN YOLUDUR, HALKIN YOLUDUR

Bu ülkenin yöneticilerini ancak bu ülkenin halkının belirleyebileceğine de dikkat çeken Bakan Yılmaz, “İnşallah 30 Mart’ta hem yerel yöneticilerimizi belirleyeceğiz hem de Başbakan’ımıza desteğimizi göstereceğiz. İnanın bu yol hak yoludur, inanın bu yol Hak’kın yoludur, inanın bu yol halkın yoludur. Eğer bir Hak’kın ve halkın yolundan ilerlersek işte iki kapılı bir handa gidiyoruz ya menzile ulaşacağız. İşte menzile yüz akıyla varmanın yolu Hak yolunda yürümekten geçiyor. İnanıyoruz ki AK Parti’nin yolu Hak’kın yoludur, inanıyoruz ki AK Parti’nin yolu halkın yoludur.” ifadelerini kullandı.  

Turgut Reis Düğün Salonu’ndaki yemekli programa katılan Bakan İsmet Yılmaz’a; AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti Kars İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Şahin Aydın, AK Parti Kars eski milletvekilleri, Zeki Karabayır, Selahattin Beyribey, Mahmut Esat Güven, ilçe ve belde belediye başkan adayları, belediye başkan aday adayları, parti yönetimi, gençlik ve kadın kolları ve partililer eşlik etti.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler