Bakanımızdan Kars’a Bir Müjde Daha! Gümrük Müşavirliği Açılıyor

Bakanımızdan Kars’a Bir Müjde Daha! Gümrük Müşavirliği Açılıyor

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan'ın girişimleri ile Kars’ta yetkilendirilmiş Gümrük Müşavirliği pek yakında açılıyor.

Ercüment DAŞDELEN / KARS MANŞET

Türkiye’nin yurt dışına açılan tüm kapılarında, limanlarında gümrük hizmetleri verecek olan Gümrük Müşavirliği, bölgemizin büyüyen iş hacmi, uzman kadrosu ile Dünya piyasasında ve Kafkasya piyasalarında yerini almaya çalışan Türk ithalat ve ihracat firmalarına lojistik destek, gümrükleme işlemlerini aracı olmadan yapacak.

Kars’ta kurulacak olan Gümrük Müşavirliği sayesinde yurt dışına transit geçişlerde artık tırlar gümrük kapılarında sorun yaşamayacak ve götüreceği yükünü sağlam bir şekilde yerine ulaştıracak.

İthalat ve ihracaat işlemlerinin zamanında ve eksiksiz olarak tamamlanması için gerekli olan bütün işlemler yine mevcut gümrük müşavirliği tarafından yapılacak.

Gümrük Müşavirliği, İtahalat ve ihracat yapacak firma ile şirketlere belge düzenlemesi işlemleri ve danışmanlık hizmetleride verecek.

Sektörel konsepte uygun olarak hizmet verecek olan Gümrük Müşavirliği yakında Kars’ta açılarak hizmetine başlayacak.

Kars ve bölgemiz için önemli olan bu gelişme sayesinde ithalat ve ihracatçılar, tırcılar, nakliyeciler gümrük işlemlerinde sorun yaşamadan dünyanın her yerine yüklerini sorunsuz götürebilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler