Bakasetas: “Yanlış gidebilecek her şey yanlış gitti”

Bakasetas: “Yanlış gidebilecek her şey yanlış gitti”

Trabzonspor'un Yunan oyuncusu Bakasetas, GZT Giresunspor maçında kaçırdığı penaltı atışları sonrası, moral bozukluğunu dile getirerek, "O gün yanlış...

Trabzonspor'un Yunan oyuncusu Bakasetas, GZT Giresunspor maçında kaçırdığı penaltı atışları sonrası, moral bozukluğunu dile getirerek, "O gün yanlış gidebilecek her şey yanlış gitti. Sorumluluktan asla vazgeçmeyeceğim" dedi.

Trabzonspor sahasında ağırladığı Giresunspor ile 1-1 berabere kalırken karşılaşmanın uzatma anlarında Bakasetas kazanılan penaltıdan faydalanamamış tekrarlanan penaltıyı da kaçırmıştı.

Bakasetas, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu o günlerden biriydi. Yanlış gidebilecek her şey yanlış gitti. Ve sonra o uykusuz oyun sonrası gecelerinden biri. Hayal kırıklığınızı tamamen anlıyorum ve desteğiniz için içtenlikle teşekkür ederim. Sorumluluklar için adım atmaktan asla vazgeçmeyeceğime söz verebilirim. Hem iyi hem de kötü anlarda.öNe olursa olsun takım olarak savaşmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler